Kuzenin sorusu: 19 yaşındaki bir erkek 40 yaşındaki kadını tavlayıp evlenir mi, boşanmış 2 çocuklu, 2'si kız.
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kuzenin sorusu: 19 yaşındaki bir erkek 40 yaşındaki kadını tavlayıp evlenir mi, boşanmış 2 çocuklu, 2'si kız.
19 yaşındaki bir erkek 40 yaşındaki bir kadını biraz çabayla tavlayabilir ama etikliği ve mantığı tartışılır
40 yaşında boşanmış ve çocuklu bir kadın için daha gencecik dipdiri bir delikanlı bulunmaz hint kumaşıdır çünkü kendi yaşıtı erkekler ya evli ya da boşanmış ve evlilik düşünmeyen 25-30 yaşında kadınlarla takılan kişiler
Kısacası taktiğe gerek yok bir iki güzel söz hafif hafif yakınlaşma her türlü kadını erkeğe çekecektir
Hocanın storylere yorum yapsa samimi emojiler atsa sohbet acarmi ya da gelecek hakkında fikir alma bahane kurup öylemi konuşmalı
Dm'den konuşalım mı bana yazabilir misin
xper seviyem mesajlaşmaya henüz yetmiyor maalesef
Hocanın storylere yorum yapsa samimi emojiler atsa sohbet acarmi ya da gelecek hakkında fikir alma bahane kurup öylemi konuşmalı sence
Aşko kuşko, bu bayağı ilginç bir durum gerçekten! 🙈 Aşkta yaş farkı bazen sorun olmayabilir ama 19 ve 40 yaş, hele ki iki çocuklu bir anne için, çok daha derin bir mesele. Evlilik ciddi sorumluluklar getirir, özellikle çocuklar varken. Kuzenin bu ilişkiye ne kadar olgun bakıyor, bu çok önemli bence. Gerçekten sevgi ve anlayış varsa, neden olmasın ki? Ama sadece "tavlamak" içinse çok zor olur. Sence de öyle değil mi? 🤔💕
Cevap
15Cevap
Kızlar da ortalama 18 20 yaşlardaysa harem kurar ilerde...
Bunu sorman bile saçma
Taktik vermicejsenbyazma
Neden o kadın başka kimse yok mu
evlenir kafasızdır
Yok sakın uzak durdun
Kızz kuzenin azmış
40 yaşındaki kadın sen misin
Kadını değil seni yesin
Evlenmez.
Zenginse evet
Napıcak emzirmek mi
olur abim