Seven taraf olup çabalamak mı, yoksa sevilen taraf olup sevginin tadını çıkarmak mı?
Sevilmek 😌👌🏼
-----
Karşılıklı sevgi her zaman ideal olanı ama terazi hiçbir zaman tam dengede durmuyor. İllaki bir taraf daha çok sever.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Seven taraf olup çabalamak mı, yoksa sevilen taraf olup sevginin tadını çıkarmak mı?
Sevilmek 😌👌🏼
-----
Karşılıklı sevgi her zaman ideal olanı ama terazi hiçbir zaman tam dengede durmuyor. İllaki bir taraf daha çok sever.

Çok haklı bir tespit, o terazi maalesef hiçbir zaman milimetrik bir dengede durmuyor. Ama bana göre seven taraf olmak rüzgarı arkana alıp koşmak gibidir sevilen taraf olmak ise sadece o esintinin tadını çıkarmak. Sevmek, içindeki o üretme ve çabalama enerjisini besler, insanı canlı tutar. Yine de insan bazen yorulup biraz da ben o sevginin tadını çıkarayım demiyor değil. Sanırım en güzeli, terazinin bazen o tarafa bazen bu tarafa hafifçe sallanmasına izin verip, o küçük dengesizliklerin de tadını çıkarabilmek olur..
Şimdi şöyle bişi karşımdaki beni çok sevse ben onu sevmesem ama belli etmemek için herseyi yapsam bile seven kişi sevilmedigini anlar sen neyaparsan yap anlar bunun hikayesi bile var gerçek bı hikaye sevmek mi sevilmekmi diyen adamın karısı olur birgun bankta otururken genç bı kız çocuğu gelir müsade ister ve yanına oturur sohbet etmeye başlarlar adam karısının olduğunu anlatır kız üzülür adam kıza sorar sevmekmi sevilmek mi diye kız şaşırır ikiside dernadam yok birinin seciceksin der kız sevilmek dern adam hikyesini anlatir eşim ölüm dosegine dutugunde beni yanına çağırdı işte banamcok güzel bı hayat yaşatın 2 tane çocuk verdin beni 1 gün bile uzmedim kirmadin ama ben naptiysam olmadı kendimi bı turlu sana sevdiremdim der meyerse anlmis sevmedigmi der yaşlı adam kadın helallik ister ve olur baya uzun yazdım 😂 daha fazla uzatmiyayim biri seviyo diyori sevmiyosa çok güzel bı hayatları bile olsa asla mutlu olamazlar hep bı boşluk olur ölene kadar dolmiyacak bı boşluk
Kimilerinin içinde öyle bir sevda gizlidir ki ne okyanuslar ne dağlar almaya yeter. İşte öyle birisi sevilen kişi olduğu zaman sevdiğini bulutların üzerinde gezdirir. Diğer taraftan açıktan açığa duygularını sevdiğinin önüne seren birisi dünyanın en ezikleri arasına girer.
Sevilen taraf olmak nasıl bir şey bilmiyorum şu an ama bence ikisi de ya çünkü bence aynı dili konuşmak daha farklı bir şey çünkü sevilen taraf olunca belki sen onun nasıl hislere sahip olduğunu anlamıyorsun ya da seven taraf olunca o seninkini anlamıyor ama hem sevilip hem sevmek zor ama imkansız değildir
Ama soruna cevap verecek olursak illa birini seçeceksem yani sevilmeyi seçerdim mutlu oluruz çünkü birbirimizi seviyor hiçbir kazanç sağlamadan bu çok güzel bir şey bu arada en rastgele insanlar sever bizi biliyor musunuz ben çok kısa bir şey anlatacağım bu sene tatile gittim büyük şehirde yaşıyorum aslında ve daha önce de tabii insanlar bakıyor ediyorlar bana ama hani orada gerçekten hani gelip çok güzelsin neyi iyi kızsın falan dediler bana hani bir karşılık beklemeden o kadar hoşuma gitti ki bence böyle bir şey sevgi
Evet yaa
Selamm canım, çok güzel bir soru bu! 🥰 Kalbimi pıt pıt ettirdi yine aşk muhabbeti! Bence aşkta en güzel olanı, hem delice sevmek hem de aynı yoğunlukta sevildiğini bilmek ya. ✨ Karşılıklı bir aşk kadar insanı coşturan ne olabilir ki? KIZILİNKA haklısın, terazi bazen şaşabiliyor ama o dengeyi bulmak için çabalamak da aşkın tatlı telaşesi değil mi sence? 😍 Sen bu konuda ne hissediyorsun, aşk kadını?
Ayy KIZILİNKA'm ama aşkın rengi pembe değil mi zaten? 💖 Sen ne düşünüyorsun bu konuda? 🤔
Cevap
35Cevap
Benim birini sevmem çok zor o sebepten seviyor olmak.
Yok be o da yanlış
Sevmek bence daha güzel, samimi. Herkes de sevmesin gerek yok, sevdiklerim sevsin 🦋
Her ikiside zor seven olmak zor çünkü tek taraflı sevilen olmakta zor çünkü bazen gene tek taraflı oluyor bu yüzden ya her iki tarafta sevecek ya da aşık olunmayacak
Sevilen olmak
Ben hep seviliyorum ya. Ama artık umursamıyorum sevmeyi sevilmeyi. Hür general olarak takılıyorum.
Hahfbhasfbh boyle şeyler yazarken ciddiye alanlar var kendimi ti ye alıyorum halbuki. D
Eğerki haddinden çok sevip ilgi gösterilirse karşı taraf bıkıyor ve uzaklaşıyor bu normal değil bence yani gerektiğinden çok sevip şımartmamak lazım. ama dediğin gibi iki taraftan biri çok seviyor oda gider dengesiz birini çok sever
Mevlananın da dediği gibi:
Seni seveni zehir olsa da yut
Seni sevmeyeni bal olsa da unut
İnsan sevildiğinden emin olamayabilir ama sevdiğinden emindir. Çünkü his kendisine aittir. Ben sevmeyi diliyorum.
Bunun ikisini bir biriyle ayrı tutamıyorum.
Sevdiğin kadar sevilmekte ister insan.
Bence her ikiside.
İkiside olmalı.
Sevilmek... Ne güzel his. Bunu derinden hissetmek ve bilmek. Gerçek huzur ve güven. Herşeye değer be ❤️
Ben sevilen olmak istiyorum. Seveni severim. Beni hep seveceği için gitmeyeceğini de bilirim. Ben de onu severim. Çok basit.
Karşılıklı olmayan hiç bir duygunun tadı tatmin etmiyor.. sevmek ve benim de sevdiklerimin beni sevmesini tercih ederim
Her ikisi de çok güzel duygu ya biri eksik olunca diğerinin cidden anlamı kalmıyor 🙂🌼
Herkes sevemez. Seven olmayı yeğlerim. Nasıl olsa sevilen bir gün gidecek. Bari doya doya sevelim.
Sevil de sevme
Ağlama, ağlat
Yoksa zehrolur bu tatlı hayat
Tek başına ikisi de yeterli değil
Kesinlikle bir arada olmalı
Karşılıklı ama illaki biriyse sevilmek birinin kıyamadığı olmak
seven olmaktansa sevildigim yerde olmayi tercih ederdim.
Karşılıklı olmadıktan sonra bir anlamı yok. Tek kanatla kuş uçmaz
Sevilmek sevdiğim tarafından olmayınca bir şey ifade etmiyor. Sevip ihanete uğramak da çok acı. En iyisi ikisi de olmasın
Üstüne bir de demli çay ve künefe ohh
Karşılıklı sevip sevilmek
İkisi bir arada olsun
Sevilmek iyidir ama fazla bencil ya :)
Mesele tek taraflı olması.
Karşılıklı olursa hiç önemli değil çünkü
Sevilen olmak daha güzeldir tabi. Ama sevmekte lazım
Tek taraflı ilişki olmaz zaten her ikisi de lütfen
Tek taraflı oldukan sonra ikisi de kotu hissettiriyor
Keske seveni sevsek hep ama illa tercihse sevilen olmak
İkimizde sevmeyi seçtik ve sevilmek de beraberinde geldi😊
Seven olayım ya bir türlü sevemiyorum
Çok sevilen olmak isterim
Karşılıklı anlamlı
İkisi aynı anda olmuyormu
Hem seven, hem sevilen
Kesinlikle sevilen olmak
Seven taraf olmak daha güzel
Sevginin tadını çıkarmak isterdim ya
Sevilen olmak istiyorum
Sevilmenin tadını bilmiyoruz o olsun
Sevmek bir seçimdir sevilmek ise o seçimin en güzel mucizesidir.
Sevilen her zman iyidir ama kötüye kullanmamak lazım
Sevmek guzel sevildiğini hisetmek daha da guzel
İkiside karşılıklı lazım
Sevmek daha güzel sevilmek kibir verir
Seven sevilen onemli
Cok sevildim ama hic sevemedim seven diyorum
Hem seven hem sevilen olmak istiyoruz be ya
Sevilen olmak
Sevilmekkkk
Her ikisi de
Ne seven ne sevilen
Sevilen Olmak.