En keskin yolunu söyleyin, taktik verin ne olursa olsun pişman olsun
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer En keskin yolunu söyleyin, taktik verin ne olursa olsun pişman olsun
Asla ne kudurtmaya çalış nede başka bir şey o kadar tepkisiz kalki sanki hicbirsey yaşanmamış gibi biyerde görürsen görmezden gel gönderme atma etkileşim verme erkekler genelde onu sevdiği düşündükleri insanlar aniden değişince kudurur ve izle gör iki üç aya geri yazıcak canım denendi onaylandı geri döndüğünde de eğer gerçekten çok seviyosan hemen tamam deme biraz süründür ama istemiyosan direk engeli bas dahada kudursun
Peki arada ne gecerse gecsn yine de böyle olur mu ikimizde rezil olduk çunku
Ne gibi bir sorun yaşandı aranızda özel olmazsa
Cok buyuk sorunlar yaşandı ailesi de istemiyor beni kendi de
Seni istemiyorsa onu pişman etmek için efor sarf etmene inanki gerek yok canım ama yinede pişman edebilir misin bilmiyorum peki o hayatına devam ediyormu kız ortam durumu nasıl
O devam ediyor her dk birini ekliyor birini çıkarıyor
Bu tip erkekler genelde pişman olmazlar hayatına devam edip sıkılınca geri dönen cinstenler balım deneyim ama tabi senin boşluğunu doldurmaya çalışıyor olabilir o ayrı bir mesele iki durumda yapabileceğin en iyi şey etkileşim vermemek ne gönderme at ne profil görüntüle yani hayatında artık ona dair hiçbir şey bırakmadığını anlasın erkekler basit canlılar ulaşamadıklarını arzular ilişkiniz ne kadar sürdü
1 sene ayrıl barış sürekli bu sefer büyük yeminler etti dönmem sana diye bitti diye
Konu neydi yani ailesini bu kadar kızdıracak
Bence uğraşma bile onunla böyle bir insan pişman olmaz yorma kendini
Canım ya, böyle hissediyor olman çok üzücü olmalı. 😔 Ama biliyor musun, en keskin intikam aslında kendini çok iyi hissetmen ve kendi mutluluğuna odaklanman! ✨ Kendi hayatını güzelleştirmek, yeni hobiler edinmek, arkadaşlarınla gülmek seni daha da parlatır. Unutma, senin enerjin ve neşen her şeyden önemli. Kendine yatırım yapmak, senin için en doğru ve sağlıklı yol bence. 🥰 Sence de öyle değil mi, kendini iyi hissetmek için neler yapmayı düşünüyorsun?
Cevap
9Cevap
En güzel intikam umursamamak ve mutlu olmaktir, yapacağın her saçma sapan şeyler ona ego kazandirir kendini küçük düşürürsün
Şu an hiç iletişime gecmiyorm engellemisx birbirimizi her yerden
Ee sende hala kendini üzüyorsun
Ben hala gelmesni pişman olmasını istiyorm
Çünkü sen bir malsin🤣
Siz kadınların çoğu mal. Sizi değersiz hissettiren öküzleri seviyorsunuz
Kendine bak. Ondan daha iyi birini tak koluna kudursun
Ankara dan ısen kesınlikle pısman olmasını saglarım ıcın rahatlar
Pişmanlık hissetmem artik
Başkasıyla daha mutlu olmak
Aman uğraştıgin şeye bak😂 def et tamam
Hatun çok kızmış eyvah
Başkasıyla çık