Ben 25 yaşındayım ama hiç ciddi ilişkim olmadı. Bu saatten sonra olur mu sizce? Güzelim ve görücü usulü istemiyorum.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 25 yaşındayım ama hiç ciddi ilişkim olmadı. Bu saatten sonra olur mu sizce? Güzelim ve görücü usulü istemiyorum.
Yerinde olmayi her şeyden çok isterdim.17imde ilişkim olup 18de evlendim,19da çocuk sahibi oldum. En iyi yaştasin. İnsan beyni 25 inde tamamliyor gelişimini. Artik hayatdan ne istediğini bilen sağlıklı bi bireysin
Ben olgunum da işte erkek milleti öyle degil
Herkesin kendi dengi vardir ablacim. İllaki allah gönlüne göre verir birini. Her kesin hayati kalbinin eseri..
İnşallah teşekkür ederim
Rica ederim mutluluklar 🌷
Kendini bildiğin sürece tabiki olur ama sen karşındakine hiç bir şey vaad etmeyip evler arabalar altınlar yatlar katlar beklersen sırf yakışıklı ve zengin diye konuşcaksan elde edeceğin tek şey evlilik vaadi ile kandırılmak olur. Eğer ben öyle bir insan değilim karşımdakine anlayışlı davranırım isteklerimi abartmam ilgi vermeden ilgi beklemem evime hanımlık yaparım diyorsan illaki birini bulur ve mutlu olursun hayatında başarılar dilerim.
Canım benim, tabii ki olur! 💖 25 yaş, ne demek hiç ciddi ilişki yaşanmaz? Aşkın yaşı, zamanı hiç olur mu? Bence asıl bu yaştan sonra daha bilinçli, ne istediğini bilen harika ilişkiler başlar. Sen hem güzelsin hem de ne istediğini biliyorsun, tadını çıkar hayatın! 😍 Bu arada, sence ilişkide en önemli şey ne olmalı? Yorumlarda buluşalım! 👇
Cevap
11Cevap
Görücü usulü işinden uzak dur kalbini sevmedi ile birlikte olma
Evet
Aynen öyle
Ben evlenmek istiyorum
Aynen öyle. Zengin iyi dedikleri görücünün başka bir sevgilisi olduğunu öğrendim mesela. Gel de güven.
Bu karakter meselesi ama yüz yüze tanımadan kimseyle evlilik kararı verilmez
Tabiki, akrabaların lafıyla iş olmaz
Ciddi olmadı derken? Baska turlu mu takildin?
Mesela tanışmak isteyen birine şans verdim. Başka bir kızı seviyorum dedi ve gitti. Tabi sonra pişman oldu o kızla olmadı ama ben istemedim
12 mi? Yuh abartma sen de. 12 yaşındayken ben de birini seviyordum ama şimdi aklıma gelince gülüp geçiyorum çocukça bir şeydi sadece. 25 gec diyorsun da etrafım 30 35 yaşında evlenen insanlarla dolu.
Geç diyorsun da toksik bir ilişki içinde olmaktansa yalnız olmayı tercih ederim
Evet evet, kötü biriyle beraber olmak insanın psikolojisini bozabilir. Yoksa benim de karşıma birileri çıktı ama ne yazık ki düzgün insanlar değillerdi.
Neden ki
Neden başlamasın !
İlişkinin bir yaşı yok. Uyumunuz varsa şans verebilirsin
O yaştan sonra direk evlilik. Sevgili nedir yww
Önce sevgili olup tanışmak isterim
bu saatten sonra olmaz desek napcan :D
Benim gibi geç yasta sevgilisi olan var mı diye merak ettim
seninkisi çok sağlıklı merak etme. bir ço kız 21-22 yaşına gelmeden mentali dağıtmış oluyor
Teşekkür ederim. Ben duzgun biriyle sevgili olup sonra da evlenmek isterim. Bakireyim ve güzelim ama olmuyor işte 🥺
bu yaşa kadar çok iyi gelmişsin bence. bundan sonra da kendin gibi birini bulursun inşallah.
biriyle sevgili olmadan önce iyice emin olmaya çalış. erkekler ve ilişki konusunda çok tazesin, senin gibi taze bi adam bul :D
İnşallah ya ama bu devirde zor 🥺
vardır etrafında
genelde böyle adamlar dikkat çekmez ve seni beğense bile atik olamaz. iyi inceleyip bulman lazım
Teklif edenler oluyor. Ben de şans veriyorum tanışmak için. Sonra da başka bir kızı sevdiklerini söyleyip gidiyorlar. Yedek olduğumu öğreniyorum yani. Düzgünce gelip tanışmak isteseler şans vereceğim ama yok. şu an yüksek lisans yapıyorum, çoğu kişi iş hayatında buluyor bence
yüksekte de bulabilirsin aslında. iş hayatında bulmak bence daha zor çünkü hiç bir şeye vaktin kalmıyor.
yedekte kalmayarak doğru yapıyorsun kimsenin yarasını sarmaya uğraşma
Yüksekte bulamadım ya :( Bu işler nasip artık nasip neredeyse orada bulurum
bu işler cidden nasıp meselesi. düzgün birini bulamazsan da bulaşılacak işler değil :D
Evet ama işte bize karşı bir önyargı oluşuyor erkeklerde. Bu sefer de "Hiç sevgilisi olmamış kızlar sorunludur" diyorlar. Kötü biriyle sevgili olmak yerine yalnızlığı tercih etmek suç olmamalı.
ben katılmıyorum böyle bir önyargının olduğuna. erkeklerin çoğu sevgilisi olmamış kızı ister.
sorunlu olmadığını anlamak için 1 saat sohbet etmek yeterli zaten :D vebalı değilsiniz ki millet sizden kaçsın
Bilemiyorum ki ya. Evlenmeden cinsellik istemiyorum diye linc edildigim bile oluyor.
bence en doğrusunu yapıyorsun. seni linç edenler kadınsa eğer muhtemelen kıskanıyorlardır.
erkekse de ciddi düşünmediği için seni yoldan çıkarmak istiyordur.
seven ve ciddi düşünen erkek cinsellik baskısı yapmaz. ( ya da en azından baskı yapmayacak kadar olgun ve gelişmiş olanı tercih etmek lazım)
Bence de. Evlenmeden yaşayıp sonra da terk edilen o kadar çok kiz var ki. Seven erkek beklesin. Zaten yaşım olmuş 26, bundan sonra sevgilim olduğunda iyice emin olunca evlenmek isterim mesela. Karşımdaki erkek de bir sene beklesin evlenene kadar. Sırf evlenmeden önce yaşamak istemiyorum diye bana görücü usulü düşün diyen kadınlar oldu. Ben severek evlenmek istiyorum.
bence kesinlikle doğru yoldasın. bu devirde senin gibilerin sayısı çok az
inşallah hak ettiğin mutluluğa kavuşursun
Amin inşallah çok teşekkür ederim 😊
Potansiyelin varsa kullan
Daha gençsin yasa takilma
İnternetten bul
Hiç ciddi ilişkim olmadı diyor ilişki demiyor 😂😂
Derken?
Aradığını bulursun umarım dostum bol şans
İnşallah teşekkür ederim
şu an sevgilin yok mu yani
Yok maalesef. Birileri tanışmak istiyor şans veriyorum. Sonra da başka bir kızı seviyorum deyip gidiyorlar. Karşıma hep yedekte tutan erkekler cikiyor.
Bu dediğimiz işler nasip
Nasibin nerde bulacağı da belli olmaz bence üzülme ya koyver gitsin
Doğru haklısın
Allah daima karsina iyileri çıkarsın
Bir gün her şey güzel olur
Aminn inşallah, aynı dua sizin için de geçerli
Teşekkür ederim 🤜🤛
24.;
25 daha olmadı
Zor biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?