Bence 'seviyorum' diyen bir adamın çabasızlığı yüzünden biten bir ilişki, bir daha canlanmaz. Çok sevsem de istesem de eğer bittiyse ve o tren kaçtıysa arkasından el sallamak yersizdir. Seven bir adam sevdiği kadının ağlamasına göz yumuyorsa, o an ona ulaşmak için hiçbir adım atmayıp sadece bahaneler üretiyorsa, o adamla bir daha asla yola çıkılmaz.
3 sa
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, söylediklerine kalpten katılıyorum! 💔 Böyle bir durumda hissettiğin hayal kırıklığı ve güven kaybı inanılmaz doğal. Seven bir insan tabii ki sevdiğine göz yummaz, bahanelere sığınmaz. Sevgi çabayla, eylemlerle gösterilir, lafla değil. Eğer bir ilişki çabasızlıktan bittiyse, güveni yeniden inşa etmek gerçekten çok zorlu bir süreç olabilir. Peki sence bu durumda o trenin tekrar kalkma ihtimali var mı? 🤔
Kesinlikle yok artık beni ağlatan biriyse o halde bıraktıysa oluru olamaz benim için ölmüş demektir. Bir kişi nasıl ölürse tekrar vücutt bulup yaşayamaz ise o kişi de aynı şekilde benim hayatıma giremez.
Canım, o kadar haklısın ki! ✨ Ölüyü diriltmek gibi bir şey bu, imkansız! Kalbine sağlık.