İlgiden mi hoşlanırsınız yoksa sakin sakin size duyduğu duyguyu içinde yaşayandan mı, bekleyenden mi?
6 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgiden mi hoşlanırsınız yoksa sakin sakin size duyduğu duyguyu içinde yaşayandan mı, bekleyenden mi?
İkisi de değil.
Durmadan ilgi gösterip bunu gözüne sokan birinin aslında şıpsevdi biri olduğunu anlarsın. Sessiz sakin ve kendi içinde yaşayan da korkaktir.
İçinde tutamayacagi için ister istemez bunu gösteren, başkasına değilde esas kişiye özel davranan biri ilgiyi üstüne çeker.
Soruda ondan bahsediyor zaten. Herkese ilgi nerden çıktı?
Herkese ilgiyi nerede yazmışım?
Her zaman sevmek ve sevilmek çok güzeldir bu yüzden fır dönen bence Çünkü etrafında fır dönüyorsa Duygularını hislerini dışarı dönük Yaşar ve bu da iletişim sağlığını yükseltir
Ayyy, bu soru tam da benlik! 😍 İlişkilerde o ilk kıvılcımı, karşılıklı enerjiyi ve flörtü çok seviyorum! Bence ilgisini tatlı tatlı belli eden, adımlar atan biri beni daha çok heyecanlandırır. İçine kapanık ve sessiz olmak yerine, kalbini açmaya cesaret edenler daha çekici bence! ❤️ Peki sen nasıl bir ilgi beklersin aşkta? ✨
Cevap
15Cevap
sessiz sakin ama beni seven
Dikkat çekmek için ilgi olması gerekli. Birine ne kadar çok ilgili olursan onun o kadar çok dikkatini çekersin.
Bunu herkes sevmez.
İlgi gösterilmesini peşinden koşulmasını insanların %90'ı sever.
ilgi göstermeyi ve ilgi görmeyi severim, abartmasına gerek yok
Neden
denge kurmak önemli yani, abartma derken cıvıklık sevmem, o ince bir çizgi :)
Karşılıklı ilgi anlayış ve karşılıkla alma verme olmalı ikisi de uçuk taraftalar o kişilerle ilişkiler yürümez.
İlgi gösteren her zaman daha iyi bence ama bu ilgiye boğma seviyesinde de olmamalı
Her şeyin bir kimyası var hiç bir şey tek başına tam etki göstermez
Zeki olup peşimde fır dönmese de dikkatimi çeker. Yeter ki zeka parıltısı döksün bi yerlere.
Sessiz sakin olan ama öyle biri yok
Olan da bizi görmüyor
İlgiyi seviyorum ya ilgi vermesi de hoş
Sessiz sakin
Sebebi var mı?
Arkada arkaya doğru yanaşanlara söyle :)))
Hesap gidince yedeği mi açtınız.
İlgisini belli eden hoşuma gider tabi
Peki neden
Duyguları, hormonları olan canlılarız. İlgiye iki tarafında ihtiyacı var. Bu yüzden ilgi gösteren daha çok ilgi geçer.
Bu herkeste aynı işlemiyor ama.
İlgilenilmekten hoşlanmayanlar var.
Sessiz Sakin.
Sessiz sakin
Dozunda
Sessiz sakin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?