İçim sıkılıyor yani buraya ne yazacağımı da bilmiyorum belki de çoğu kişi yanlış anlayacak
29 yaşındayım ailemle yaşıyorum bir fabrikada çalışıyorum işyerinde sıkıntılar çekiyorum bu ayrı bir konu zaten aşk konusu ise bu zamana kadar olmadı denedim aldatıldım yarı yolda kaldım terk edildim ekildim bir zaman sonra umudumu toplayıp gönlümü açtım şu an hayatımda kimse hep kariyer anlamında hakkım yenildi savaştım bazen de bıraktım istifa da ettim hakkımı da savundum başka bir iş yani masabaşı işi ilan sayısı çok az tecrübem az alırlar mı bilmem aile evindeyim araba motor bisiklet kullanamıyorum dehb gibi bir şey var bende sanırım kiloluyum balık burcuyum melankoliğim arkadaş ise 1 arkadaş var kız grubum var ama beni anlamıyorlar hiç
Namazlarımı düzenli kılamıyorum şu an işteyim ama buradan kurtulmak istiyorum
Bir yazı okudum dün peygamber efendimizin süt annesi Halime en son arkada o kalmış kendi kendine telaşlanmış bana bebek kalmayacak vs. diye ama Hz. Muhammed'in süt annesi olmuş geç gelen güzellik yazısına nazaran yazmışlar okuyunca çok hoşuma gitti içim ferahladı
Ama sonra düşününce o zamanlar daha İslam bilinmiyor nasip vs. bunları düşününce içim daha çok kararıyor
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer