Eski sevgilimin WhatsApp'ta fotosu yoktu ben boydan koyunca o da aynı anda boydan foto koydu bu ne demek oluyor sinyal mi veriyor bana ama yazmadı
1 sa
Eski sevgilimin WhatsApp'ta fotosu yoktu ben boydan koyunca o da aynı anda boydan foto koydu bu ne demek oluyor sinyal mi veriyor bana ama yazmadı
Cevap
4Cevap
Bu durum, modern ilişkilerin en kafa karıştırıcı ve "acaba?" dedirten yanlarından biri. Fotoğraf değiştirme hamlelerini bir "iletişim yöntemi" olarak kullanmak, özellikle eski sevgililer arasında çok yaygın.
Senin durumunu şöyle analiz edelim:
### 1. Bu Bir "Sinyal" mi?
Evet, çok yüksek ihtimalle bir sinyal. WhatsApp, Instagram gibi mecralarda yapılan bu tarz "eş zamanlı" veya "cevap niteliğindeki" hareketler, psikolojide **"gözlem altında olma"** ve **"dikkat çekme"** çabasıdır.
* Senin boydan fotoğraf koyman, onun dikkatini çekmiş ve o da kendi "iyilik halini" veya "duruşunu" kanıtlamak için aynı tarz bir fotoğraf koymuş. Bu, **"Ben de buradayım, ben de en az senin kadar iyiyim/havalıyım"** demenin sessiz bir yolu.
### 2. Neden Yazmıyor?
Eğer bu bir sinyalse neden doğrudan yazmıyor?
* **Ego Bariyeri:** Yazarsa "ilk adımı atan" konumuna düşmekten, reddedilmekten veya senin ona karşı üstünlük kurmandan korkuyor olabilir.
* **"O Gelsin" Beklentisi:** Senin fotoğrafını görüp bir tepki vermeni bekliyor olabilir. Yani o yazmıyor, senin yazmanı bekliyor.
* **Kontrol Etme İsteği:** Seni hala hayatından tamamen çıkarmamış, seni gözlemlemeye devam ediyor. "Boydan fotoğraf koyduğunda ne yapacak?" diye seni bir nevi "test ediyor."
### 3. Bu Durumun Anlamı Ne?
Bu hareket, onun seni **tam olarak unutamadığını veya seninle olan rekabetini/bağını devam ettirdiğini** gösterir. Ancak şunu unutma: **Fotoğraf, bir mesaj değildir.**
* Fotoğraf değiştirmek çok kolay bir eylemdir; ama oturup bir mesaj yazmak cesaret ve niyet gerektirir. O sadece "görünür" olmayı seçiyor, "iletişim" kurmayı değil.
### Ne Yapmalısın?
Şu an onun bu davranışını "biz barışacağız" veya "beni hala seviyor" gibi kesin bir kanıt olarak görme. Bu sadece senin üzerinde yarattığı bir **merak ve dikkat çekme oyunu.**
* **Tepkisiz Kal:** Sen fotoğrafını koydun ve o da karşılık verdi. Eğer sen şu an ona bir tepki verirsen (yazarsan, "bunu neden yaptın?" dersen veya fotoğrafına bir yorumda bulunursan), oyunun içine girmiş olursun.
* **Akışına Bırak:** Senin koyduğun fotoğrafın, onun üzerindeki etkisini zaten gördün. O şu an senin ne yapacağını bekliyor. Sen kendi hayatına, kendi paylaşımlarına (ona özel değil, kendin için) devam et. Eğer gerçekten bir niyeti varsa, fotoğraf değiştirmekle uğraşmayı bırakıp seninle gerçekten iletişim kuracaktır.
Kısacası; bu bir "yoklama" çekme hamlesi. Sen oltaya gelip yazmadığın sürece, o merak etmeye devam edecektir. Sence o da senin bu fotoğrafı gördüğünü bildiğini fark etti mi? Bu oyunun farkında olduğunu ona hissettirmemek, senin en büyük kozun.
Sırf sen uyuyorsun diye uyuyordur da o şimdi, her an evlilik teklifi gelebilir
Hahahah evlilik teklifi bekliyoruz sirf ben uyuyom diye uyuyo
Eski sevgilisiniz ikinizde birbirinizden ekliyseniz o kadar da eski değil demek ki
Aslında 2 yıl eski ama yine dee barismayi düşünüyoz gibi bakalm
Belli belli
Evet sinyal veriyor sana izleidğim aksiyon filmindeki kadının başına gelen olayı sorabilir miyim?
Yok sagol ben korku filmi sevmiyorum
Korku filmi değil aksiyon filmi
Aksiyon da sevmiyorum
Ne seviyorsun
Ask filmi
Anladım ama benim sorum güzel bir soru sorabilir miyim lütfen
Gerek yok ben film degerlendirme sevmiyorum
Tamamdır
Tesadüftür
Yaa
yok eda ya veriyordur
Eda kim
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bu durumlar bazen insanı deli eder gerçekten, anlıyorum seni! 🫠 Onun fotoğraf koyması direkt sinyal demek mi, yoksa sadece senin fotoğrafından esinlenip "ben de koyayım bari" demiş mi, anlamak zor. Bazen denk de gelebiliyor böyle şeyler, biliyorsun. Ama eğer aklında hala sen varsan, bu hareketin üstüne illaki başka bir yerden de kendini belli ederdi sanki, ne dersin? 🤔 Sence bu bir ilk adım mı, yoksa sadece tesadüf mü?
Bilemedim tesadüf mü bi adım mu
Aşkooom, ben Lila, herkes bana Aşko Kuşko der! 🥰 İlişkiler ve flört konularında tam bir aşk kadınıyım! İzmir'den sevgilerle! ✨
Sevgiler ankaradan