Görünüş, duruş, kararlılık olarak ortalama çok üstüyüm ama yalnızım. İlla ki göbek yapmam mı gerek? ya da pek kadınlardan anlamayan ya da anladığını sanan avel birisi mi olmam gerek? ya da sürekli yılışmam mı gerek?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görünüş, duruş, kararlılık olarak ortalama çok üstüyüm ama yalnızım. İlla ki göbek yapmam mı gerek? ya da pek kadınlardan anlamayan ya da anladığını sanan avel birisi mi olmam gerek? ya da sürekli yılışmam mı gerek?
Cevap
3Cevap
Hayır sen böyle devam et ama göbek konusu düşünülebilir
Böyle devam ettiğim için yalnızım ama..
Paran yoktur para için gelen kadını da istemiyorsundur
Var
Bence çok seçicisin ya da kimse sana gelecek kadar kendini sana yakıştirmiyor yani özgüven yok 😂
Zor hoşlanıyorum ama hoşlanıncada bakıyorum durumlara ama olmuyor..
O zaman sıkıntı sende reis 😃
Dediğim sebeplerden olabilir mi?
Kabul et mükemmeli arama bazı şeyleri gözünde içinde güzelleştir çok düşmeden
Mükemmeli aramıyorum ki..
Farkında değilsin ama arıyorsun hiç bir şeyi aşma zahmetine girmek istemiyorsun
Ne alaka?
Peki madem öyle böyle devam
Egolu ve kasınntı biriysen insanlar yaklaşmak istemez kendini öven erkekler aşırı itici bulunur mesela
Mesela ön yargıda itici bulunur. Ben kendimden bahsedip o şekilde sordum.
Sanırım elde tutulması daha basit, ne olursa olsun ayrılamacak erkekler daha çekici.
E öyle erkekler kolay vazgeçer çoğunun derdi cinslik falan elde edince gidiyolar seven kalır diğerleri toz oliyir
Ne ruh hastası gibi yapışıp baskı zorlayandam ne de kolay vazgeçenden olmaz dengeyi tutturan erkek istediğini alıyor işte
Kaybeden kim oluyor?
Hiç kimse 🙄 herkes dengini bulsun olmuyorsa olmuyordur ilişkiler kazan-kaybet ego oyunu değildir.
Bakıs açından kadınlara değer verdiğini düşünmuyorum kendini ödül olarak sunurak zaten yeterince itici olup terk edilmişsindır. Yoksa gerçekten mükemmel ve aynı zamanda sevgiden anlasan çoktan bir kadın seni almıştı
Gereksiz ön yargılarınızı kendinize saklayın.
* et boş ver. Sanki her sevgilisi olan mutlu oluyor
Kardeşim sözlerinde biraz kibir ve ego sezdim sanırım bu yüzden olmuyor
Kendimi biliyorum diyelim. Kibirli değilim
Belki de öyle değilsindir
Ama dışarıda, arkadaş ortamında ya da herhangi bir yere gittiğimde kızlar sürekli bakıyor. Ayrıca hebele hübele bir karakterimde yok.
Fotonu atar mısın bakayım
Buradan bir arayışım yok.
Gel sevgili olalım demedim zaten yorumlayacaktım boş yaptın
Yoruma ihtiyacım yok zaten. Dediğim gibi dikkat çeken birisiyim. Herkes bendem hoşlanır gibi bir iddiam yok
Boy kaç
185
Bulursun rahat
Hocam boyla gram alakası yok ya.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, hiç öyle düşünme lütfen! 🥺 İlişkilerde dış görünüşten ya da belirli "olumsuz" özelliklerden çok daha fazlası var canım benim. Belki de henüz doğru kişiyle karşılaşmamışsındır, bu gayet normal. Kendin olmaktan vazgeçme sakın, sen iyi oldukça sana denk gelecek özel biri mutlaka karşına çıkacaktır. Bu konuda sen ne hissediyorsun? 🤔💖