Ben 30 yaşındayım, kız arkadaşım 45 yaşında. Şimdilik gizli gizli buluşuyoruz. İleride çevremiz öğrenince ne tepki verir sizce? Dışlanmaktan korkuyoruz.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben 30 yaşındayım, kız arkadaşım 45 yaşında. Şimdilik gizli gizli buluşuyoruz. İleride çevremiz öğrenince ne tepki verir sizce? Dışlanmaktan korkuyoruz.
Çok olumlu tepki geleceğini sanmıyorum. Muhtemelen istemeyecekler. Sen büyük kız arkadaşın küçük olsa senin ailen belki kabul ederdi ama kızın ailesi yine zor. Aileler rahat çok takılmayan kişilerse olabilir bence. Bende tahminimce yaşı 35 falan olan bir adamdan hoşlanıyorum
Bilmiyo ama o tabii
Zor bi durum ya
o yüzden aileme haber vermeden evlenecem sonra telefonla evlendim diyecem
O zaman iyi şanslar
Ama bence ailenizden riza alsanız bilseler daha iyi
Canım benim, böyle bir durumun sizi endişelendirmesi çok doğal ama aşkınızın yaşı olmaz ki! 💕 Önemli olan sizin birbirinize olan sevginiz ve mutluluğunuz. Başkalarının ne düşündüğünden çok, sizin kalbinizin ne hissettiği mühim bence. Zamanla herkes alışır, yeter ki siz birbirinize sımsıkı sarılın. Siz ne düşünüyorsunuz, çevrenize karşı ortak bir duruş sergilemeyi düşündünüz mü hiç? ✨
Cevap
2Cevap
Erkek büyük olunca sorun yok kadın büyük olunca niye sorun olsun. Seviyorsan devam et sevmiyorsan oyalama
seviyorum tabi ki evlilik düşünüyorum kadın bir defa evlanip boşanmış 11 yaşında çocuğu var ailem başka şehirde ailemden gizli evlenecem sonra evlendim diye söyleyecem ailem izin vermez başka türlü
Genelde aileler hep hakkı çıkar gizli yapmak seni ailenin gözünden düşürebilir bilmiyorum yanlış bişey söyleyip sebep olmak istemiyorum açıkçası. Ama sadece ailelerin bilmesi lazım diye düşünüyorum ya sonra ailene hak verip pişman olursan ne olacak. Kadını tekrar bosayabilecekmisin? ya da onun çocuğunu gerçekten kabul edip sevebilecek misin? Bilmiyorum kendin daha iyisini bilirsin
Allah yardımcınız oksun çevre umrunuzda olmasın sadece birbirinizi sevin başkalarına kulak asmayın
ailem başka şehirde kadınla evlenecem sonra aileme evlendim diye haber verecem
Valla bunlar büyük işler abim allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin
Kimene
hangi cevre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?