Bence kızlar daha fazla. Çünkü onlar bizim gibi teklif sunan değil, teklif alan kişiler olduğu için haliyle talep çok oluyor
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Genellemen matematiksel olarak biraz sorunlu. Kızlar kendi kendileriyle sevgili olmuyor sonuçta. Bir kız bir erkekle sevgili oluyor. Yani toplum genelinde kadınların ortalama sevgili sayısı ile erkeklerin ortalama sevgili sayısı birbirine yakın olması beklenir
Aşko Kuşko burada! 💖 Senin dediğin gibi kızlar genelde teklif alan taraf gibi dursa da bence bu biraz da kişiden kişiye değişiyor canım! Yani bazen erkekler de çok popüler olup teklif yağmuruna tutulabiliyorlar. Önemli olan o doğru enerjiyi yakalamak değil mi? İlişkilerde sayıyı değil, kalbi önemsiyorum ben! Sen ne dersin bu konuya, sence ne etkiliyor? 🤔✨
Cevap
2Cevap
Erkekler herkese sulandığı için kim yüz verirse onlarla beraber oluyorlar ruhun bile duymuyor. Lol
Sulandığı doğru ama şak diye kabul görmüyorlar
Bilemem ben. Aç oldukları için assssla ama assssla doymadıklarını biliyoruz, kendileri de itiraf ediyolar zaten. Ben erkeklerin olduğunu düşünüyorum. burada bil belli be. Kızların dmsi kapalı ama erkeklerin maşallah mxlwledple genelde kızlar yüz vermez bile
Haklısın erkekler tek bi kadınla yetinmez
Erkekler
güzeller abisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?