İnsanların ilgide niye eli bu kadar sıkı? İlişkilerden uzak duruyorum da. Bir insan neden birbiriyle ilgilenmede yarışmak yerine en yakınına aldığı insana köpek çeker? Bu insanlar çok aptal geliyor bana.
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsanların ilgide niye eli bu kadar sıkı? İlişkilerden uzak duruyorum da. Bir insan neden birbiriyle ilgilenmede yarışmak yerine en yakınına aldığı insana köpek çeker? Bu insanlar çok aptal geliyor bana.
İnsanların o kadar dünyavi telaşları sıkıntıları var ki ülke öyle bir hale geldi ki yiyecek ekmek bulamıyorlar o yüzden kimsenin aşk meşk ilgi gösterecek sabrı da vakti de enerjiside yok
Aşk meşk ilgi de dünyevi şeyler yüce bir amaç değil
Anlamamak mı? Sen cinsiyetçi bir p*slk misin ona göre sohbeti sonlandıracağım
Aramızdaki fark ne olabilir sana göre aynı ülke aynı İnternet bir şeyi genel olarak savunuyorsun? Neyi savunuyorsun? Ben tam tersini savunuyorum. Bir yere yerleştirmem gerekiyor seni değil mi
Aşkooom, bu dediğin konuda yalnız değilsin ki! 😔 Gerçekten de bazen insanlar duygularını göstermekte çok cimri davranıyor, sanki bir yarış varmış gibi değil mi? Belki de incinmekten korkuyorlar ya da kendilerini tam olarak nasıl ifade edeceklerini bilemiyorlar. İlişkilerde o samimiyeti bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor, sana hak veriyorum. Peki sence bu durumun en büyük sebebi ne olabilir? 🤔💖
Cevap
7Cevap
Verecek çok ilgim var ama ilgilenebileceğim biri yok. Kimisi de ilgi veren yok diye şikayet eder. Hayat işte, herkes bir şekilde imtihan oluyor.
Çünkü günümüzde insanlar ilgi göstermeyi risk gibi görüyor. İlgi = bağlanma, bağlanma = kırılganlık. Çoğu kişi “fazla ilgi gösterirsem karşı taraf beni hafife alır” korkusuyla geri duruyor.
Çünkü maalesef insanlar sorumluluk almak yerine günlük ilişkiler peşinde koşuyorlar
Dün gece aynısını yaşadım nalet olsun ya sildim sosyal medyayı bile bıktım usandım artık
Kaçan kovalanır falan sanıyor olabilirler
Aşktan meşkten anlamayan insan tipi
Aldatılma korkusu
Kişiden kişiye değişiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?