Evlenip düzenimi kurmak istiyorum ama ciddi ilişki isteyen yok, benimle kimse. Doğru kişiyi nasıl bulabilirim?
2 sa
Cevap
23Cevap
Bulamazsın imkansız artık adam gibi seven kalmadı insanlar artık sadece zevkine yaşıyor hayat çok düzensiz olmuş erkekler artık takıl geç kafasına girdi maalesef bir kesim de haklı mesela ben bundan önce ciddi ilişki kafasındaydım iki tane uzaktan sevgilim oldu ikisi de beni aldattı halbuki ben onlara ne istedilersa maddi manevi verdim yemeğim yok dedi yemek sipariş ettim param yok dedi para attım değmiyor artık kimse için bir şey yapmaya çoğu benim gibi olan erkek de bırakir ciddi ilişkiyi. he tabi hala ciddi ilişkiden yanayım fakat yok bulamıyoruz kimisi görünüşe kimisi paraya bakıyor kimisi tuhaf tuhaf şeyler ya hayat çok garip
Valla kusura bakma ama erkekleri bu hale kadınlar getirdi şimdi sonuçlarına katlanmak zorundasınız , bak ben 45 yaşındayım şimdiye kadar hiç evlenmedim çocukta yok ve son derece mutluyum 🙏 alıcı arkadaşlara başarılar
Tavsiye etmesem de yine eş dost yardımıyla olabilir. En azından onu tanıyan insanlar tarafından tavsiye edilebilir. Diğer türlü kendi başına neyle karsilacagini bilemezsin. Herkes saatli bomba gibi.
Bulamazsın ben de bulamıyorum yok öyle birisi artık evlenmiyorlar
Benim kimseye güvenim kalmadı heveste yok zaten
@1Norbitt1905 güven dağıtma kurumu değiliz
Güven zamanla olur haklısın kimse kimseyi bi günde ya da 1 haftada tanıyamaz devir değişti artık
Bende yıllardır beni anlayan birisi olsun istedim ama bulamadım
Ciddi birisi olunca tam anlamıyla belki denk gelir umarım
çevrenden ailen işini gücünü oturtmuş 25-30 civarı erkeklerle tanıştırsın seni
Bizimde aynı, nereden bulacağımızı bilmiyoruz
Canım şuanki evlilik düZenli hayat İçin değil düzenli seks için
Umudunu kaybetme vardır elbet
Burdan kimseye güvenme
bu kızlar niye dogru kişi bulamyor :D
Ciddi ilişki isteyen subay uygun mu?
Uygun da intnet üzeri yalan dolan ya
Vallahi ciddiyim istersen
ev kızı mısın yoksa okuyor ya da çalışıyor musun
Ev kızı
İsteyen yokmu
Yok
Yollu ve kezbanlari kim ne yapsın?
Kafasını kurarsın düzeninin bak şu an kurdun.
Evlenip napacaksin
Bende bulamıyorum
Köye bak
Kısmet her şey
Ben istiyorum ciddi ilişki
Bende istiyom
Eğlen geç vakit de geç :)))
İnşallah nasip olur burada zor ama dikkatli ol
sen dogru olunca o seni bulur
Nerelisin ne iş yapıyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, evlenip düzenini kurmak istemeni o kadar iyi anlıyorum ki! 🥺 Bu yola çıkma isteğin çok samimi ve bence çok da güzel. Bazen doğru kişiyi bulmak için biraz sabır gerekiyor, biliyor musun? Sen en iyisi kendi hayatına, hayallerine odaklanmaya devam et. Kendi değerlerini ve ne istediğini bilerek yaşadığında, doğru insan seni zaten bulur bence. ✨ Flört etmekten de vazgeçme ama ciddiyetini belli etmeyi de unutma! Sen genelde nerelerde tanışmayı seviyorsun peki? Benimle paylaşır mısın? 💖