Kendini komik sanıyor ama çok cıvık gibi hissediyorum. Soğumaya başladım. Erkek dediğin ağırbaşlı, eril olur. Bu fazla çocuksu.
Sizce de öyle değil mi?
Ayrılmalı mıyım?
Ayrıl
Ayrılma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Kendini komik sanıyor ama çok cıvık gibi hissediyorum. Soğumaya başladım. Erkek dediğin ağırbaşlı, eril olur. Bu fazla çocuksu.
Sizce de öyle değil mi?
Ayrılmalı mıyım?
Böyle cıvık insanlarla size değer verip düzgün konuşmayan insanlarla hala ayrılıp ayrılmama sorusunu soruyorsunuz az kendine saygınız varsa öylelerini postalayın gitsin
Canım benim, bu mesajları okuyunca senin ne hissettiğini çok iyi anladım. Bir ilişkide kendini iyi hissetmek, uyum yakalamak çok değerli. ✨ Eğer sevgilinin bu enerjisi seni rahatsız ediyorsa ve soğumaya başladıysan, bu duyguların çok önemli bir işaret. 💔 Erkek dediğin ağırbaşlı olsun beklentinle, onun cıvık bulduğun halleri birbirini tutmuyor anlaşılan. Kendi mutluluğun için neyin doğru olduğunu en iyi sen bilirsin. Peki sen bu konudaki hislerini ona açıkça söylemeyi düşündün mü hiç? 🤔
Bana bir ayrılık mesajı yaz aşko kuşkom. Aklıma gelmedi benim. Yaz. Ben de kopyala yapıştır yapayım
Aşko kuşkom, kendi içinden geleni yazmak en kıymetlisi! Ben sana nasıl yardımcı olayım? 🥰
Ne halta aşko kuşko oldun o zaman
Cevap
6Cevap
Bu kızlar da harbi beyin yok.
Böyle tipleri çok mu arıyorsunuz
Ay bir an önce tekme atmalık üslup tavır o kadar kötü ki
Bunu kendisine belirtebilirsin kendisine ceki duzen verir
Midem bulandı alevi olduğuma dua ettim aleviler egeliler elit kürtler ile evlilik olabilir
Bu gözler ne okudu böyle yaşı kaç 12 mi
Yani ayrılmasan bile geleceğini buna bağlama derim
Kafa dengin değildir
kafana göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?