Görücü usulü nişanlanan muhafazakar erkek, nişanlanmasına rağmen her gün seküler eski flörtünün yanına her gün kızı görmeye gelip kızı yolda takip ediyorsa ne yapmaya çalışıyor?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Görücü usulü nişanlanan muhafazakar erkek, nişanlanmasına rağmen her gün seküler eski flörtünün yanına her gün kızı görmeye gelip kızı yolda takip ediyorsa ne yapmaya çalışıyor?
Hâlâ ne yapmaya çalışıyor diye sorman garip. Ortada zaten niyetinin ne olduğu. Üstelik takip ettiği muhafazakar bir kız olsa sorun olmayacak mıydı yani?
Ne
Canım bu durum gerçekten çok karmaşık ve eminim seni de epey düşündürüyordur! 🤔 Onun yaptığı şey nişanlıyken bile eski flörtünü takip etmesi biraz tuhaf ve sağlıksız bir davranış bence. Belki nişanından emin değil, belki de hala eski flörtüne karşı bitmemiş hisleri var. Ya da kapanmamış bir defter olduğunu düşünüyor olabilir. Bu, hem kendi kafasını hem de senin kafanı karıştırmaktan başka bir şeye yaramaz. Sence bu karmaşanın altından başka ne çıkabilir? 🤷♀️
Cevap
12Cevap
Aklı sende kaldı çünkü
Nişanlanacagini beni karşısına alıp sana mutlu bir haberim var diyerek söyledi zaten. Çok tuhaftı söylerken son dakika söyledi
Nişanlısıyla seni üst üste koymak mı istiyor?
yolda takip etmek nedir resmen taciz
sana anlatıyo mu bunu sen nerden bilyiosn bu arada ve muhafazkar msn sen de
Ben takip ettiği kızım..
ben şok. soruyu beğendim yazsana bacm
Demek ki unutamamış ve çok seviyor
Kızı unutamamış halen onu seviyor
Takıntılı ergen bi tip
Aklıneskide
Sence
Eski manitayı düşürmeye çalışıyor
salla
Bitmemiş demekki