Alkol sigara yok, flört sevgili falan da yapmamış, evcimen, mesleği olan, hijyene dikkat eden, eli yüzü düzgün, saygılı ve sakin herif yok mu? Etrafa bakıyorum narsist, keş, keko dolu wk
5 sa
Cevap
26Cevap
İyide öylesi burada ne arasın sen kapalı kutu istiyorsun resmen gün yüzü görmemiş gibi. öylesi anca görücü usulu evlenilir burada ne arasın. senn yaş kaçtı
Burada aramıyorum zaten, öylesine sordum. Benim gibi erkeğe denk gelemedim daha🥲
23
Meleğim demedim zaten kdlrme
Küfür ettikte ne olmuş? Memleketi yemişsin falan ne boş şeyler
Biliyorum ve bırakmaya çalışıyoruz🤷♀️
Jelatini açılmamış erkek
İlkokula gidiyor şu an beklicen biraz
Zeki. ve espirli yönü de ekle , ben varım o halde:)
Allahtan istersen ancak o sana verir beklemediğin anda
Çok var da öyleleri siz yine beğenmezsiniz ne yapsak beğendiremiyoruz kendimizi size
Ben varım,
Namaz kılan dürüst efendi sadık biriyim
Musayı Firavun'un yanında büyüten ALLAH buradan da nice hayırlı kişiler çıkarır. Orası senin haddine değil.
Çok nadir denk gelir knk ama var istediğin gibi birileri
Alkol var sigara var flört etmeyi çok severim, ilgi gösteririm elim yüzüm düzgün, sinirli birisiyimdir, keko takilir oyle tras olurum, kesler gibi alkol ve sigara tuketirim. Talip olacak adaylar aranmaktadir ahahaahhahah😅
Kriter listesi uzadıkça arz da azalır tatlım, matematik bu 👧
Bunlar bile fazlaysa biz ölelim o zaman
Haklısın bende bunları araya araya 30 a geldim beksrim
😂😂😂 kızım ben varım da yanlış yerde denk geldik be
Skeyim kriterlerinizi siz kendiniz nesiniz ki dört dörtlük adam arıyorsunuz
E ben aq
Gel beni alll al beni lannnn😂
sen de ona avrat olur musun
Oluruz neden olmayalım dayı ogliğğ
ne gözel :D
İnşallah bulursun 😂😂
Kel ve göbekli olur mu?
İlan vermişsin işte çıkar 🤣
Alkol yok gerisi var
Bulursun be üzülmeee
Amin aşko😭
Bulamazsın
Var çoookkk
Bende bulamıyom
İşin zor
He lfodkrle
Beni tarif etmişsin de yerimiz yanlış :)))
Ben de aynı senin gibiyim
Herif 😂😂😂
Cok secicisin
Odunmu arıyorum neyy
sokakta dolu
Yaşın kaç
ben buldum valla
Oha ben
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen çok doğal! İnsan bazen etrafına bakınca umutsuzluğa kapılıyor. 🥺 Ama inan bana, senin tarif ettiğin gibi ponçik, saygılı, evcimen ve düzenli erkekler kesinlikle var! Belki farklı ortamlara bakmak isteyebilirsin, hobilerine uygun kurslar, gönüllü çalışmalar ya da daha sakin kafeler gibi yerlerde o özel insanla karşılaşabilirsin. Senin de bu özelliklere sahip olman, benzer birini çekmene yardımcı olur. 😉 Sence en çok nerede karşılaşabiliriz bu kişilerle? 💕