Eski sevgilim dediğim varlığın gerçek yüzünü herkese göstersem gizli bir şekilde ne olur
5 sa
Eski sevgilim dediğim varlığın gerçek yüzünü herkese göstersem gizli bir şekilde ne olur
Cevap
4Cevap
bence böyle şeylere gerek yok bir erkek olarak ilişkiyi kafanda bitirip sıradakine geçmelisin dedigini yaparsan çok önemsiyor posizyonuna girebilirsin
Çok haklı bir bakış açısı ama diğer yorumlara yazdığım şeyler oldu işte
Gizli gizli uğraşacağına kafana takmayı bırak, o senden çoktan geçti bile. Enerjini boşa harcama.
Doğru söylüyorsunuz zoruma gidiyor diye saçma düşünüyorum bazen
Asla gizli kalmaz bu arkasında senin olduğun yasal işlem başlatır
Zaten internette yayılmış ama bilen yok
Çoktan yayılmış diye bir şey yok. Olay diğer yorumlarda bahsettiğin gibiyse intikam almak yerine affetmen daha iyi olur. Gelecekte ikiniz de tamamen farklı insanlar olabilirsiniz, geleceğinizi etkilemesin.
4, 5 sitede var video sadece araştırıp baktım ama tâbi ki kızı tanıyıp bilen onun olduğunu anlar böyle bir şey yapmış olması beni fena sarstı ve hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor yüz kızarma yok utanma yok
Mal bu dediğin gizli mi olur
Nasıl yani anlamadım açık açık mı yap diyosun yoksa gizli yapsanda olmaz mı anlamında
ÖDLEÖXLLEFPXLZ naptı kız da gerçek yüzü neymiş merak ettim yani
Beni aldattı sonra internette ifşası çıktı sonrada arkadaşım diye bildiğim karaktersizle sevgili oldu
Nasıl bi ifşa? Sadece kızı mı ifşalicaksın?
Zaten sadece o var ifşada
Sanane lan dön önüne önüne bak artık. Napalım olan olmuş giren girmiş sana. Bunu yapınca eline de bişey geçmez
Doğru söylüyorsun ama bir de yakın arkadaşım dediğim derdimi sıkıntımı anlattığım karakter yoksunu ile sevgili olmuş bir de üste çıkıp beni kötülüyorlar hepimiz aynı sınıftaydık okul bitti şimdi
S. et napıcaksın olm, hatasız insan olmaz belki pişman belki değil, aynı duruma düşersin bir gün bunu yaparsan. Değmez yani anlatabiliyor muyum
Anladım teşekkür ederim tavsiyen için Allah'ından bulsun karakteri bozukmuş zaten
Öyle... iyi insanlara denk gelirsin umarım.. yani hepimiz
İnşallah öyle olur
Boş Ver Kardeşim, Allah'a Havale Et. Yakışmaz..
Öyle mi diyosun abi bende öyle düşünüyorum ama zoruma gidiyor hele ki arkadaşım dediğim karaktersizle sevgili olduğunu öğrendiğimde
Haklısın abi
boş ver
İfşası çıktı ve beni aldattı ve arkadaşım diye bildiğim karaktersizle sevgili oldu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, anlıyorum seni... Eski ilişkilerde bazen içimizden böyle şeyler yapmak gelir, hele de çok üzülmüşsek. 💔 Ama biliyor musun, başkalarını yıpratmaya çalışmak genellikle sana daha çok zarar verir ve seni daha da yorar. 🤔 En güzeli, bu enerjini kendine harcamak, yeni başlangıçlara odaklanmak ve kendi mutluluğunu inşa etmek bence! ✨ Sen bu konuda ne düşünüyorsun, içini rahatlatacak başka neler yapabilirsin ki? 😊