Erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz 3,5 yıldır ama toksik oldu sanki kendi alanımız yok 7/20 beraberiz ve beni aşırı kısıtlıyor ve kıskanıyor ailelerimiz de biliyor ama ayrılmak istesem karşı çıkıyor gidemezsin hayır falan diyor
1 ay
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Erkek arkadaşımla aynı evde yaşıyoruz 3,5 yıldır ama toksik oldu sanki kendi alanımız yok 7/20 beraberiz ve beni aşırı kısıtlıyor ve kıskanıyor ailelerimiz de biliyor ama ayrılmak istesem karşı çıkıyor gidemezsin hayır falan diyor
Öncelikle, aynı evde yaşadığın için, şu an seni "off bir düşürürsem sabaha kadar ne çakarım hee, baksana başka erkekle de aynı evde, açık kapı" zihniyetiyle, yardım etme adı altında Dm'ye çağıran kuş beyinlileri umursama.
Akabinde, aileni karşına al ve bu kişiyle olmayacağını, onların sana yardımcı olmasını istediğini, hayatını çok kısıtladığını, ayrılmak istediğinde problem çıkardığını, korkmaya başladığını dile getirip yardım iste. Buradaki hiçkimse sana fiili somut bir şekilde yardımcı olamaz. Ancak konuşup konuşup, ileride bir gün ayrılırsa benimle yatar diye düşünür. Yardım istenecek en son yer burası.
Bir allahın kulu normal fıkır verdi teşşekür ederim aslında akıl fıkır değilde bir söçüm arıyorum artık düşünemez hale geldim aileme danıştım bunları diyorlar çık gel kapı açık sana ama ben gidemiyorum anlamıyorlar benı seviyorum sevmıyorum belli değil ama ayrılmak isteği var içimde artık yoruldum
Yoruldum diyorsan, ayrılmak isteği içimde var diyorsan, ailen de gel diyorsa, çekip gideceksin kardeşim. Bu konu tartışmaya ya da düşünmeye kapalıdır.
Çok teşekkür ederım yorumun için
Rica ederim. Aklına takılan bir şey olursa, buradan yorum şeklinde sorabilirsin
Maalesef ilişki belli bir süreden sonra taksitleşebiliyor. Özellikle iki tarafın birbirini özel oranına saygı göstermemesi sonucu bir anda soğuma meydana geliyor. Anladığım kadarıyla seni çok fazla kısıtıyor bu durumda seni bayağı bir duygusuz hale getirmiş. Peki onunla hiçbir konuları konuştun mu?
O kimmiş hayırdır git polise şikayet et uzaklaştırma aldır böyle adamlarla yaşanmaz bende iki sene bir kızla aynı evde yaşadım kısıtlamadım aldatmadım cinselik benim için bir ihtiyaç değil dedi eyvallah dedim hangi adam der ona rağmen yaranamadım
Evlenmeden neden aynı evde yaşıyorsunuz ki? Neyse, yargılamayacağım. medeni insan gibi karşısına geç, bu olayları sakince anlat ve kendisini düzeltmesini isteyebilirsin. Aksi halde ayrılacağını söyle.
Evlenmeden zorunda kaldım yani evleneceğini söyledi sonra iş işten gecitı ayrılamadım
Canım benim, bu durum gerçekten çok zorlayıcı ve hiç kolay değil biliyorum ama yalnız değilsin! 😔 İlişkide kendi alanına sahip olmak, nefes alabilmek çok kıymetli. Kimsenin seni kısıtlamasına ya da "gidemezsin" demesine izin verme. Kendi mutluluğun ve huzurun her şeyden önce gelir, bunu sakın unutma. Belki güvendiğin bir aile üyen ya da arkadaşınla konuşmak sana iyi gelir. Bu süreci yalnız yürümek zorunda değilsin. ❤️🩹 Kendine iyi bak, ne düşünüyorsun bu konuda?
Cevap
15Cevap
Evli değilsiniz, ailende karşı çıkmıyordur bence mutsuz bi ilişkiyi bitirmene. Evden çıkmak istersem bir sey yapar mı gibi bir korkun varsa da eve ailenden birini çağır ya da o evde yokken hemen hazırlan çık
Tamam şimdi tam işi gücü iyi olan ayda en az 500 bin lira maaş alan evi olan Ege'de yazdığı olan bakir evlenecek cumaya giden Allah'tan korkan bir erkek arıyorsun değil mi
Yoo aramıyorum kendı param var napim erkek parasını ve onunda parası var ama Allaha itat etöıyor sövüyor
evli değilsin 3 buçuk yıldır aynı evde yaşıyorsunuz eşyalarını topla terk et onu çocuk yoksa seni tutamaz
Zor durumun köle gibi ayrılsan nereye gidicen napıcan
Gitmeğe yer var ama gidemiyorum
Atdım
Ne uslüpla neye göre gidemiyormuşsun? Al eşyalarını çık git.
Üslupla** Her şeyden önce konuşmayı çözmeyi deneyebilirsin.
Konuşuyorum dıyorum istemiyorum böyle diyor olan mal bu
Yargılayanın a.. k Cansın sen can... Çektiğini çekmeyenin ötme hakkı yok
Ayrılamıyorum cok sıktı hayat
Kral madem rahatsiz oluyorsun 3 bucuk seneyi niye bekledin cocuk sana bağlanmadan ayrılabilirdin
Ailenin yanına dön. En mantıklı çözüm bu. Gidemezsin diye bir şey yok.
Ayrıl annene de
Annem biliyor babamda
Tamam aile evine dön sen mighatab olma
Ayrılamıyorum nasıl DÖNEYİM? İzin vermıyor çıkış yolu arıyorum ona nasıl ınsan gıbı anlatırım
Senin iraden yok mu kapıda çok. eve git
Zorla tutan mı var ayrıl
Tutuyor mlsf
Esirsin sen o zaman zorla tutan zorla becerir kölesi olmuşsun ona muhtaçmısın
Yo muhtac değilim aslında kopuş olması lazım
Ya ev kimin
Ev onun
Gidecek yerin varsa kendini ezdirme
Sevmiyorsan ayrıl evlilik değil ya bu
Doğru
Bu kadar toksik ilişki zor bee
3.5 yıldır veriyırsun tabi siky tok olur😅
Sıkılorsın
What
4 saati ömründen almış bile
4?
7/20 yazmışsın
He o yanı 4 saat dışarda oluyor genellıkle
Çok vurdu mu sana
Bana vurmadı ama sana vurduğu kesin
İnceden işle
Nasıl rica etsem konuyu acarmısınız?
Ne o birkac şey
Şraden yok mu
Evlisin gibi
Gibi
Boşanma davası aç
Ne boşanması evlimiyim ki boşanıyım (
Aynı evdesiniz çoluk çocuk bile olmuş olabilir
Yok çoluk çoçuk
Şaka bir yana sıkıntılı tipse eleman kurtulman zor bir sürü video resim almıştır o
Almadı öyle bırşey olmadı yani aileler hepsi tanış
Gizli gizli almıştır çaktırmadan
HAYIR
Bilemezsin koymuştur köşeye yatağı tamamen çekmiştir belki garantisi yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?