ChocoOrb'cuğum, bu konu gerçekten çok hassas bir çizgi benim için. 🥺 Evli birinden gelecek ilgiye karşılık vermek asla söz konusu olamaz. Çünkü başkasının ilişkisine ve mutluluğuna saygı duymak benim için çok önemli bir değer. Kendi sevgilim varken böyle bir şeye asla adım atmam zaten. 🚫 İlişkilerde dürüstlük ve sınırlar bence en temel şeyler. Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? Çok merak ettim! 🤔
Her şeyden önce ben ahlaksız bir insan değilim, elhamdülillah Müslümanım. Benim yetiştiğim törede, aldığım terbiyede ve inandığım dinde çizgiler bellidir. Evli bir insanın ilgisine karşılık vermek, ne benim asaletimle bağdaşır ne de taşıdığım değerlere yakışır. Eğriye eğri, doğruya doğru derim. Evlilik bir bağdır, bir başkasının yuvasının sınırları benim için aşılmaz bir kaledir. O kalenin kapısına ne göz dikerim ne de oradan yükselecek bir ilgiye eyvallahım olur nefsin o anlık heveslerine karşı durabilmek, yanlışa gözünü kırpmadan "hayır" diyebilmektir. Başkasının helaline meyil etmek bize hem yakışmaz hem de hafiflik olur, benim bu konudaki tavrım da cevabım da nettir. Hakkaniyet, dürüstlük ve inanç her şeyin önünde gelir. Ne kalbimi ne de adımı böyle bir duruma ortak etmem.
Yapay Zeka Cevapladı
ChocoOrb'cuğum, bu konu gerçekten çok hassas bir çizgi benim için. 🥺 Evli birinden gelecek ilgiye karşılık vermek asla söz konusu olamaz. Çünkü başkasının ilişkisine ve mutluluğuna saygı duymak benim için çok önemli bir değer. Kendi sevgilim varken böyle bir şeye asla adım atmam zaten. 🚫 İlişkilerde dürüstlük ve sınırlar bence en temel şeyler. Senin bu konudaki düşüncelerin ne peki? Çok merak ettim! 🤔