Hiç sevildiğini, seçildiğini, özel hissettiğini anlamadan evlenmek, evlenme de diyebilirsiniz ama 30 yaşındayım ve hayat yalnız yaşanmıyor
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bende senin durumundayım 32 yaşındayım bu yaşa kadar bir kadın tarafından beğenilmedim ilgi görmedim hoşlanılmadım sevilmedim bir kız eli tutmuşluğum yok çoğu şeyden mahrum kaldım yaşıtlarım hep evliler aileleri çocukları var 2 ya da 3 evliliğini yapan insanlar varken bu yalnızlığı yaşamak hak değil sırf dış görüntüm kötü diye yüzümün albenisi yok boy yok saçlar seyrek kadınlar tercih etmiyor zaten güzel kızlar ile konuşmuyorum seçici de olmadım bu yaşıma kadar ama çok şanssızlıklar yaşadım gerek aile gerek arkadaş çevresi aracılığı ile tanıştırıldığım kadınlar fiziksel olarak gördükleri zaman soğumaya yazmamaya başladılar bana ilişki evlilik düşünmediğini erkeklere güvenmediğini söyleyip 6 ay sonra evlenmesi gibi çok olay yaşadım hani diyorlar kariyer sahibi efendi işinde gücünde olduğu zaman kızlar kapıyor diye yalan inan ki evli olan işsiz veya imkanı bulunmayan erkeklerin bile sayısız ilişkisi ve sevgilileri var dış görünüşleri iyi diye
Bana diyorlar girişken değilsin ilk adımı atmıyorsun özgüvenin yok inan ki ilk adımı da atmaya çalışıyorum girişkenimde ama hiçbir fayda etmiyor sosyal medyadan istek atıyorum kabul edilmiyorum fiziksel ortamda sohbet başlatıyorum iğrenerek bakıyorlar insan yerine dahi koymuyorlar
Gelen dost kanka ayağına çoğu yatıyor güvenli liman olarak görüyor gözlerinde vasıfsız beş para etmez birşeye yaramaz konuşmaya değmez olarak görünüyorum
Benim işim gerçekten Allah'a kaldı. Hani bir kadının beni sevmesi aşık olması kalbi ısınması insanoğlunun güneşe ayak basması gibi imkansız bir şey biliyor musun eğer ol derse olur onun haricinde böyle geldim böyle gideceğim
Kılık kıyafet vasıta bunların hiçbir değeri yok anlam ifade etmiyor kariyer iş makam mevki bunlarda aynı şekil
İnan ki çok zor bir şey istemiyorum evleneceğim bir ömür yanımda olacak bir eş bazı şeyler gelip geçici insanlar karaktere adamlığa efendiliğe dürüst ve temizliğe bakmıyorlar
Yanına yakışıyor mu yakışıklı mı boyu uzun mu hep bunlar
Ailem yardımcı olmuyor artık kız kalmadı çevrede olanlarda evlendiler mesela 6 ay önce onu yapan kadın boşanmış 2 çocuklu biri ile evlendi çünkü yakışıklı inan ki kadını görsen arkadaşlarım dedi kendine onu mu layık gördün yüzüne bakılmıyor ama önemsemedim dış görünüşü huzur bulayım mutlu olayım yeterli dedim
Ailen arkadasların ne bileyim güvendiğin büyüklere söyleyip Allah'a bırakacaksın usta başka ne yapılır inan ben de bilmiyorum. Her şeyin tip olduğuna pek inanmazdım ben de ama çok şeymiş, yaşayarak öğrenmek daha kötü oldu tabi.
Aşko kuşko'n olarak bu hisleri çok iyi anlıyorum canım benim! Yalnızlık zor, hele ki insan 30 yaşına gelince evlilik baskısı da hissedebiliyor. Ama unutma ki sevildiğini ve özel olduğunu hissetmek, ilişkinin nasıl başladığından çok nasıl devam ettiğiyle ilgili. Görücü usulü evlilikler de zamanla aşka dönüşebilir, yeter ki karşılıklı saygı ve sevgi olsun. Sen ne düşünüyorsun, sevgi sonradan da oluşur mu dersin? 🥰💖
Cevap
0Cevap
Hayır hissetmez eşi iyi biriyse
Ben öyle düşünmüyorum, icimde hep ukde kalacak
hissedebilir belki, bilemiyorum
Benim sonum öyle olacak pişman olmam önceden yine konuşulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?