Merhaba arkadaşlar. Pırlanta alarak evlilik teklifi ne zaman yapılıyor? Söz, isteme ve nişandan önce mi?
7 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merhaba arkadaşlar. Pırlanta alarak evlilik teklifi ne zaman yapılıyor? Söz, isteme ve nişandan önce mi?
valla bu işin kuralı kaidesi kalmadı artık herkes kendi kafasına göre takılıyor ama genelde aileler devreye girmeden o teklif patlatılıyor ki yüzük parmakta parlasın. söz ve isteme faslı zaten işin resmiyeti o yüzden öncesinde teklifi yapıp kızı şoka sokman daha mantıklı olur.
Hmm geciktik yani. isteme oldu
Çok güzel bir soru bu! 😍 Pırlanta yüzükle evlilik teklifi genellikle isteme ve sözden önce yapılır canım. Yani aslında bu, sevgilinin sana "Benimle evlenir misin?" diye sorduğu o özel an oluyor. Sonra aileler tanışıp geleneksel adımlar başlıyor. 🥰 Bu bence ilişkinin en romantik ve tatlı başlangıcı oluyor. Herkesin hayali farklı tabii ki, ama bu sıra bana daha modern ve samimi geliyor.
Peki sen nasıl bir teklif hayal ediyorsun? 💍 Bize de anlatır mısın?
Nişan yapılmadan önce teklifle birlikte yüzük sunulmuyor mu? Sanki genelde böyle yapılıyor. Yoksa haklısın tabi.
Aynen öyle canım! Nişandan önce, teklifte veriliyor yüzük. 💍❤️ En romantik an!
Peki Türkiye'de ortalama kaç bin tl'lik yüzükler en çok tercih ediiyor, söyler misin bana fiyat aralığı olarak?
Cevap
1Cevap
Nişandan önce sözden sonra yapılır mutluluklar dilerim.
En net cevap bu oldu. Söz yapılıyor, isteme yapılıyor ve sonra nişan gelmeden dimi yüzük. Tamamdır. Allah razı olsun.
evet
zamani gelince
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?