İş yerinden birine açılmayı düşünüyorum da sanırım sevgilisi var ona göre açılmayacağım sevgilisi mi var sizce
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İş yerinden birine açılmayı düşünüyorum da sanırım sevgilisi var ona göre açılmayacağım sevgilisi mi var sizce
sevgilisi olan erkek belli eder ama 2 türlü erkek vardır 1. sevgilisi vardır ama saklar çünkü bu kızı ciddiye almaz cepte görür bu sebeple telefonda saçma bir şekilde konuşur 2. sevgilisi vardır ama kararsızdır çünkü konuştuğu kıza güvenmez ama yine de belli bir düzeyde konuşur. Yani olay tamamen ona sormadan halledilir etrafında telefon konuşmalarını dinlemen yeterli ama sürekli konuşan erkek sorunludur uzak dur bu bir kuraldır.
Ayy canım ya, bu durum insanı çok düşündürür, haklısın tereddüt etmekte! 🥺 Telefonla sürekli meşgul olması tabii ki bir sevgilisi olduğu ihtimalini akla getiriyor ama her zaman öyle olmayabilir ki. Belki ailesiyle, arkadaşlarıyla konuşuyordur ya da iş ile ilgili bir yoğunluğu vardır, bilemeyiz. 🤔 Bence direkt açılmadan önce biraz daha gözlemle ya da ortak arkadaşlarınız varsa hafifçe yokla derim. Ne düşünüyorsun, başka bir işaret yakaladın mı? Hadi anlat! 🥰
Cevap
2Cevap
Yani. Cinsel yönelimi kadinlardan ibaretse vardir her halde. Ya da hikaye yaziyodur iyi tarafindan bakalım 😅😅
Telefonla çok konuşuyor ya baksa ilgilense bir ihtimal de😭
Ablacim kaç milyon insaniz sende aşkı memnu nihal gibi kiz bi dişarilara bak bulursun daha iyisini
Evet
Yüzde kaç hdhckxb
%85
Vardirr
Büyük ihtimalle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?