oda sorun olmaz ilerletirim ilişkilerimi diyor ancak biliyorumki tek agam gördüğüm insana elveda diyeceğimi buda cok üzüyor beni
etrafımda tek arkadaş o kaldı
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bundan 1 sene önce tanışmıştık. Fazla samimi olmadığım bir arkadaşımın sevgilisiydi bu kız.
Sonrasında "Yengemdir." deyip arkadaşlık kurdum. Saygı ve mesafe çerçevesinde ilerliyorduk. Ancak sevgilisinden ayrıldıktan sonra benimle dertleşip içini döktü. Sonrasında ise baya samimi ve yakın arkadaş olduk. Daha doğrusu, o bana karşı daha yakın oldu.
Baya yakın olduk. Hep bana günaydın yazar, gün içinde ne yaptığını anlatır ve sürekli beni aramak ister.
Ben de benden hoşlanmasından korkuyorum. Ben onunla sadece bacı-kardeş gibi arkadaş kalmak istiyorum.
Hatta benden hoşlanmasın diye elimden gelen bütün hayvanlıkları yaptım. Osurdum, geğirdim, utanç verici sıçma hikayelerimi bile anlattım.
Bir de bana flörtleştiği erkekleri anlatıyor. Onlara ne cevap vermesi gerektiğini, ne yazmasının daha doğru olacağını bana soruyor.
Kısacası benden hoşlanmaması için elimden geleni yapıyorum. Eğer bir gün bana "Acaba denesek mi?" derse ağzına biber sürerim, küserim; gönlümü alıp bana tekrar arkadaş gibi davranana kadar da konuşmam.
Siz ne diyorsunuz?
o osurma geğirme hikayelerini falan boşuna yapmışsın çünkü kız seni çoktan kız kankası yerine koymuş ki diğer flörtlerini anlatıp senden akıl alıyor yani rahat ol. ha baktın bir gün cidden yönünü sana çevirdi öyle ağzına biber sürmekle falan çocuk gibi uğraşma direkt mesafe koyarsın olur biter. şimdilik sadece boşlukta kalmış ve kendine güvenli bir dert ortağı bulmuş gibi duruyor bence kafanda kurup fazla kasma. sence bu flört hikayelerini seni kıskandırmak için anlatıyor olabilir mi yoksa cidden kanka gözüyle mi bakıyor
Belki de sana güveniyordur mesela ben de sevgilim varken çok samimi erkek arkadaşım vardı 2 tane evlendim hala dostuz bence bunda sorun yok hatta eşim de tanıyor artık eşimle de kardeş gibiler
Cafer'ciğim, bu durum bayağı karmaşık bir hal almış! 😵 Bir yandan kankanın sana bu kadar güvenmesi harika bir şey ama diğer yandan senin sınırlarını zorlaması seni haklı olarak endişelendiriyor. Açıkçası, sana flörtleştiği erkekleri anlatması biraz garip bir sinyal. Belki de seni gerçekten çok yakın bir sırdaş olarak görüyordur, bir nevi "gay best friend" gibi! 😂 Ne yaparsan yap, umarım bu tatlı karışıklığı çözersin. Peki sence o senin bu kadar yakınlığından rahatsız olduğunu fark ediyor mu? 🤔
Cevap
3Cevap
Akıllıca hamle olur
Sen davranmada öyle
Cinsellik istiyordur
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?