Erkeğim ama Çok Fazla Yakın Davranan Kız kankam var?

Bundan 1 sene önce tanışmıştık. Fazla samimi olmadığım bir arkadaşımın sevgilisiydi bu kız.

Sonrasında "Yengemdir." deyip arkadaşlık kurdum. Saygı ve mesafe çerçevesinde ilerliyorduk. Ancak sevgilisinden ayrıldıktan sonra benimle dertleşip içini döktü. Sonrasında ise baya samimi ve yakın arkadaş olduk. Daha doğrusu, o bana karşı daha yakın oldu.

Baya yakın olduk. Hep bana günaydın yazar, gün içinde ne yaptığını anlatır ve sürekli beni aramak ister.

Ben de benden hoşlanmasından korkuyorum. Ben onunla sadece bacı-kardeş gibi arkadaş kalmak istiyorum.

Hatta benden hoşlanmasın diye elimden gelen bütün hayvanlıkları yaptım. Osurdum, geğirdim, utanç verici sıçma hikayelerimi bile anlattım.

Bir de bana flörtleştiği erkekleri anlatıyor. Onlara ne cevap vermesi gerektiğini, ne yazmasının daha doğru olacağını bana soruyor.

Kısacası benden hoşlanmaması için elimden geleni yapıyorum. Eğer bir gün bana "Acaba denesek mi?" derse ağzına biber sürerim, küserim; gönlümü alıp bana tekrar arkadaş gibi davranana kadar da konuşmam.

Siz ne diyorsunuz?

Güncellemeler
8 gü
ve bu kız kankamın yeni bir sevgilisi olduğunda ona diyorum ki bak hiç bir erkek bir kadının hayatında bir erkeğin bu kadar yakın arkadaş olmasını istemez diyorum

oda sorun olmaz ilerletirim ilişkilerimi diyor ancak biliyorumki tek agam gördüğüm insana elveda diyeceğimi buda cok üzüyor beni

etrafımda tek arkadaş o kaldı
Erkeğim ama Çok Fazla Yakın Davranan Kız kankam var?