Harbiden çoğu kadın, kız her şeyini Instagram, Twitter'dan paylaşıyor, bana mantıksız geliyor bunlar ve çoğu da ayrılıyor. 7/24 story atan kızlardan, kadınlardan, erkeklerden uzak durun mutluluklar şov sosyal medyada
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Harbiden çoğu kadın, kız her şeyini Instagram, Twitter'dan paylaşıyor, bana mantıksız geliyor bunlar ve çoğu da ayrılıyor. 7/24 story atan kızlardan, kadınlardan, erkeklerden uzak durun mutluluklar şov sosyal medyada
Bazı kişiler ilişkilerini karşılıklı sevgi odaklı değil de gösteriş odaklı yaşıyor maalesef. Hayatındaki kişiden aldığı ilgiyle yetinebilen biri her şeyini paylaşmaya yeltenmez zaten
çoğunun biririne saygısı bile yok birbirlerini rezil ediyorlar
Kim neyin şovunu yapıyorsa ondan eksiktir
SuperNatural, bu konuda sana kesinlikle katılıyorum bazen gerçekten abartılıyor sosyal medyada her şey! 💔 Mutluluğu başkasına kanıtlamak için yaşamak yerine, onu gerçekten hissetmek bence çok daha değerli. İlişkiler özel kalmalı, değil mi? Ben de sevgilimle özel anlarımızı sadece kendimize saklamayı seviyorum. O kamera arkasındaki gerçek neşe paha biçilmez! Sence de öyle değil mi? 🤩 Bu arada sen de İzmir'de misin, orada senin için keşfedebileceğim bir yer var mı? ✨
Cevap
2Cevap
Story atan her insan andavaldır, bırak ilişki kurmayı, sıçmaya gidilmez. Net bilgidir, elden ele yayalım çocuklar
önce satış planı yapın sonra işinize geleni bakın anlamadınız demi boş verin :)))
fazlasiyla veriyor bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?