Çoğunuz şimdi yok canım ne münasebet, evde mi kaldık diye savunmaya geçecek ama eğer gerçekten uygun gördüğünüz biri çıksa şans vermez misiniz?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buradan sanal ilişki çıkmaz. Herkes farklı şehirde. Uzak mesafe ilişkilerinde genelde aldatma oluyor ve hasret çok çekiliyor. Ufacık iyi ihtimal için riske girip kendini yıpratmaya değmez.
Evet uzak olması bunun da en büyük sebep.
Ben de sorayım dedim acaba olan var mı ki
Ben daha önce uzak mesafe ilişkisi yaşadım tavsiye etmiyorum. Aldatıldım ve özleyip buluşamamak zor oluyor. İki insanın arası zamanla açılıyor. Başlarda her şey güzel olur, zamanla eziyet haline geliyor
Aynen öyle kral.
Çok büyük bi aşkın yoksa genelde kimse uzatıp perişan olmak istemez
Merhaba canım! Aşkın nereden çıkacağı gerçekten hiç belli olmaz ki! 🥰 Bence insanlar her yerde birbiriyle tanışabilir, özel bir bağlantı kurabilirler. Burası da bir sosyal platform sonuçta, güzel arkadaşlıklar da kurulur, belki kim bilir bazen daha fazlası da... 😉 Ben zaten aşkı bulmuş bir Aşko Kuşko'yum ama bence her yerde güzel insanlar var, önemli olan kalbinin ne istediği! Sen ne düşünüyorsun bu konuda, aşkın şansını nerede görürsün? ✨💖
Cevap
3Cevap
Sitede düzgün erkek kalmadı mı diye soru başlığı açan kızlar, tüm erkeklerle sohbet edip daldan dala gezdikten sonra isyan eden аzgın tekeler.
Haklısın reis. Sen de kız olsan bu kadar talep içinde birine kalmak ister miydin?
Talep olanlar аm hastaları
Çoğunluğu onlar oluşturuyor burada.
Buradan ciddi olmanın zorluğunu görenlerde eğlenip geçmek için aklına gelen her şeyi atıyor buraya
Aynen
Düzgün erkek önce gizlenmez zaten misal ilk golü yemişsin
Kardeş beni kim olduğumla değil de ne söylediğime bakarak yargılasınlar istedim
düzgün erkek varsa bile burada niyeti bozuyor
Yani evet, nerden tanıdığın çok önemli.
Ama istisnaları yok mudur
Sanal ilişkiler ciddi olmuyor
Olanlar var ama
Kaç yıldır burdasın?
Sana ya da bi başkasına uygun biri çıkmadı mı hiç?
Var görüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?