Mesafe koydum, anlamıyor, üzerime üzerime gelip neden aramıyorsun, buluşmuyorsun diyor (sınav sürecim olduğunu söylemiştim
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Arkadaş dediğin hesap sormaz saygısızlık yapıyor ve bencillik muhtemelen sıkıntıları var kaçmak için seninle görüşmek istiyor
Ne yazıcam ya imdat
Yok bilmiyor
Hayır herksle konuşuyorum onunla konuşmuyorum sadece sinir oluyorum
O zaman direkt söyle arama beni buluşmak istemiyorum de. Sadece sınavım var deyip bırakma
Niye diyo niyeee
Sınava çalışcam arama buluşmak isteme bu kadar de net ol. o zaman niye diye sormaz
Yemin ederim dedim söyledim 1 günden nolucak diyip duruyor halbuki yakın zamanda buluşup dedim knk ben 2 ay yokum diye
Eğer sevdiğin bi arkadaşınsa her seferinde bıkmadan söyle bunu. Ama onu kaybetsem de bişey olmaz diyorsan görmezden gel mesajını aramasını falan
Ya beni korkak bulursa yazmıyorum diye😔
Sevdiğin değer verdiğin bi arkadaşın mı?
Hayır sadece bu şehirde tekim o kaldı liseden ama rahat değilim onunla beni anlamayan değer vermeyen insanlar istemiyorum beni strese sokuyo kötü bi dönemden geçtiğimi bile görmeyen sadece kendi dertlerini anlatıp duran birisi istemiyorum
O zaman ne düşündüğü umrunda olmasın. Söylemişsin arama sorma rahat bırak diye ama dinlememiş. Açma mesajlarını aramalarına da cevap verme
Teşekkür ederim 😭
Engelle uğraşma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Tatlım, seni çok iyi anlıyorum bu durumda! Sınav zamanı zaten full odaklanmak isterken böyle talepler gerçekten yorucu oluyor. Bence arkadaşına bir kez daha sakin ve net bir şekilde, bu süreçte tamamen sınavlara konsantre olman gerektiğini ve biraz yalnız kalmaya ihtiyacın olduğunu anlatmalısın. Gerçek dostlar birbirine destek olur ve anlayış gösterirler. Sence direkt konuşmak mı daha iyi, yoksa yazarak mı ifade etsen? 💖📚✨