Göz göze geldiniz ve tebessüm etti
Hemen merhaba deyip...
Evet
Hayır utanırım
Üstüme alınmam ki
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Göz göze geldiniz ve tebessüm etti
Hemen merhaba deyip...
Birgün otobüsteyim. Cam kenarında oturuyorum. Kadının biri diğer yandaki cam kenarına oturdu. İlgimi çekmemişti ama bana doğru baktığını hissedince ister istemez dikkat ettim.
Benden tarafa bakıyor. Ben de dönüp ona bakıyorum. Hemen önüne dönüyor. Biraz sonra yine bana baktığını hissedip ben de bakıyorum. Hatta bir süre sonra önce ben bakmaya başladım.
Giderek de bana bakışı sıklaşıyor. Kendi kendime ne oluyoruz yav diyorum.
Birden ayağa kalkıp şoföre seslenmeye başlayınca bir an tedirgin oldum ama lafına devam edince rahatladım.
Meğer ineceği yeri bilmediği için benim taraftan sürekli dışarı bakıyormuş gelip gelmediğini anlamak için 😀
"Şoför bey, ben filanca yerde ineceğim ama bilmiyorum orayı. Yardımcı olur musunuz" diye sorunca hem azıcık bozuldum. Hem de kendime güldüm. 😂
Merhaba canım, gülümsemeler hep içimi ısıtır, enerjimi yükseltir! 🥰 Metroda biri bana gülümsese tabii ki ben de karşılık veririm ve merhaba derim. Belki kısa bir sohbet ederiz, ortak bir şeyler buluruz? Yeni insanlarla tanışmaya bayılırım ben, her hikaye bambaşka bir dünya! 🌍 O yüzden anket seçeneği olarak "Evet" derim. Sen böyle bir durumda ne yapardın, merak ettim? 🤔
Cevap
5Cevap
Öyle her şeye gelin güvey olmamak lazım belki yanlış anlamışsındır sana gülmemiştir
Zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü masum tatlış bir hatun ise... Hemen koşarım ona
Evet direkt üstüne atlarım
Çalışırım
Merhaba der soru sorarim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?