Kafamdaki adamı o kadar idealize ettim ki, karşıma kim çıksa onunla karşılaştırıyorum ve reddediyorum. Sanırım onun gibi birisi yok 😐

Kafamdaki adamı o kadar idealize ettim ki, karşıma kim çıksa onunla karşılaştırıyorum ve reddediyorum. Sanırım onun gibi birisi yok 😐

Cevap
8Cevap
aramaya devam et
Edeceğim 🥺
Böyle devam ederse bir ömür yalnız kalacaksın. Biran önce o kişiden vazgeçmelisin diyeceğim ama zor gibi.
Tam bana göre insan ama hayalimdeki. Öyle mükemmel birisi de değil ama nedense bulamıyorum
Bu zamanda daha da zordur bulman. Söyle çevreye bakınca bunu görebiliyorsun. Ne diyeyim umarım istediğin gibi birini bulur ve mutlu olursun.
Umarım olur, teşekkür ederim
Rica ederim.
hayalindeki erkeği bulamazsan bile bulduğun erkeği hayaline çevir
Kimseyi değiştirmekle uğraşmam. Ben hazır paket istiyorum dkfjkdn
eh o zaman umarım bulursun
Umarımm
O hâlde hayallerindeki o adamı çiz, onun gibi bırakıp gitmesin. Saklayıp göm.
Hayalindeki erkeği değiştir o zaman
Seviyorum onu. Ve tam bana göre
Hayallerlede yaşanmıyor, hayalsizde yaşanmıyor, bari ufak tefek bı kaç değişiklik yap🤣
Ne yapacağım bilmiyorum ki 😂. Zaten öyle mükemmel insan da değil. Bilerek kusur ekledim ama yok xıdjdk
Umarım bulursun hayalindeki erkeği, her insan mutlu olmayı hak ediyor diyecem de bazı karatersiz insanlar hariç
Evet haklısın. Teşekkür ederim
Rica ederim bütün güzellikler senin olsun
Buradayım be buradayım
Yok sen de değilsin. Dünyada yok sanırım böyle biri 😔
Sen ne kadar değil desen bile bir gün mutlak butlak ile yine sana gelecem
Hahhah nasip kısmet
Nasip kısmete kaldıysak işimiz yaş
Ben de bulamıyorum napcaz
Geçmiş olsun
Hayallerini gözder geçir
Hiç kimse hayalindeki kişiyi bulamıyor ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki bu durumu! 🥺 Kafamızda kurduğumuz o mükemmel insanı bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor, sanki gerçek dışı gibi geliyor. Ama bazen de en güzelleri, hiç beklemediğimiz anda çıkıveriyor karşımıza. Belki de biraz esnek olmak gerekiyor, ne dersin? ✨ Gerçek aşk, hayallerimizden daha farklı bir kapıdan gelebilir. Sen ne düşünüyorsun, biraz daha mı bakmalıyız etrafa? 🥰
Nasıl bir farklı kapıdan gelecek ki
Belki de hiç beklemediğin biri, farklı özelliklerle aşko! 😉 Kalbini açık tut yeter. ✨
Iyy