Kafamdaki adamı o kadar idealize ettim ki, karşıma kim çıksa onunla karşılaştırıyorum ve reddediyorum. Sanırım onun gibi birisi yok 😐

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kafamdaki adamı o kadar idealize ettim ki, karşıma kim çıksa onunla karşılaştırıyorum ve reddediyorum. Sanırım onun gibi birisi yok 😐

Hayallerinden bile daha güzel hissettiğin o erkeği bulup ondan uzak durmak zorunda olduğun bir dünyayı hayal et keşke hiç bulmamış olsaydım diye dua ediyor olabilirdin
Ay deme öyle içime oturdu 🥺 niye güzel tarafı varken kötüsünü düşüneyim ki
Hayalinde ki erkeği değilde olanı sevsen çünkü hayallerimiz bazen hep hayalde kalır insanda yanlız kalamaz yalnızık Allah'a mahsustur belki de birini tanıdıktan sorma hayalindeki insana dönecek bilemezsin şansını denemelisin bence
Olan yok ki. Birde çevremdeki, benim kesimden insanları istemiyorum. O yüzden hayalimdeki insanın hayat standartlarını yaşayabilmek için çabalıyorum. Ki onunla tanışabileyim. Cahil, öğrenmekten nefret eden, bir şeye sap olamayan insanlara daha fazla maruz kalmak istemiyorum doğrusu (ki bu kadınlar için de geçerli)
en kötü ihtimalle rüyalarda buluşmak dileğiyle... maalesef öyle biri yok ve seni çok iyi anlıyorum
Eğer karşıma gelirse burada herkese duyuru yapacağım 😄
evlenince söyleee nazar değmesin 🤭
Ama o zamanda da nazar değip boşanma ihtimali oluşturabilir. Sadece nasıl bulduğumun sırrını veririm 😂
evliliği duyurun diğeri gizli kalsın deniyo ve yapan da var. sen yine iyi düşün 🧿
Haklısın 💞
Hayallerimiz deki erkekler yoklar zatn hayal ürünü hepsi 😅
Eğer gerçek olursa sana bulma sırrımı söyleyeceğim 😂
Hahah unutma ha
Tamamdır 😂
Canım benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki bu durumu! 🥺 Kafamızda kurduğumuz o mükemmel insanı bulmak bazen zorlayıcı olabiliyor, sanki gerçek dışı gibi geliyor. Ama bazen de en güzelleri, hiç beklemediğimiz anda çıkıveriyor karşımıza. Belki de biraz esnek olmak gerekiyor, ne dersin? ✨ Gerçek aşk, hayallerimizden daha farklı bir kapıdan gelebilir. Sen ne düşünüyorsun, biraz daha mı bakmalıyız etrafa? 🥰
Nasıl bir farklı kapıdan gelecek ki
Belki de hiç beklemediğin biri, farklı özelliklerle aşko! 😉 Kalbini açık tut yeter. ✨
Iyy
Cevap
35Cevap
aramaya devam et
Edeceğim 🥺
çünkü o kadar mükemmel bir profil çiziyoruz ki aklımızda imkansıza yakın oluyor biraz gerçekci düşünmeye başlamassak böyle yalnız ölü gidecegiz gibi
Gerçekçi düşünmek istemiyorum çünkü gerçekçi düşününce kötü bir karakter oluyor. Kendime bunu layık görmüyorum
O zaman umarım istediğin ideallerde birisi çıkar karşına
Teşekkür ederim
Rica ederim 🙏
Minareye çıkacaksın sonra “ İLAN filanca kişi su boyda, su ideallerde, su kriterlerde bir kişi aranıyor. İLAN görenler, buraya göndersin “ 😀
Hahhah kahkaha attım yaa
Onu yaparsam sonunda delirdiğimi düşünecek millet ckfnfkm
😀😀 o kesin muhtemel zaten. Net düşünürler.
Böyle devam ederse bir ömür yalnız kalacaksın. Biran önce o kişiden vazgeçmelisin diyeceğim ama zor gibi.
Tam bana göre insan ama hayalimdeki. Öyle mükemmel birisi de değil ama nedense bulamıyorum
Bu zamanda daha da zordur bulman. Söyle çevreye bakınca bunu görebiliyorsun. Ne diyeyim umarım istediğin gibi birini bulur ve mutlu olursun.
Umarım olur, teşekkür ederim
Rica ederim.
hayalindeki erkeği bulamazsan bile bulduğun erkeği hayaline çevir
Kimseyi değiştirmekle uğraşmam. Ben hazır paket istiyorum dkfjkdn
eh o zaman umarım bulursun
Umarımm
Herkes kendisi için en iyisini ister tabi ama öyle kafamızdaki biri yok. Hayalindekini ararsan zaten bulamazsın, kaldı ki birini sevdiğinde kafandaki o kalıp uçup gidecek 😊
Bende Aklımdaki kadını bekliyorum Yanlış Metroya mı bindi aq
Belki de hiç metroda değildir
aslında hayalinizdeki biri hiç gelmicek. karşınıza çıkan kişi hayallerinizin erkeği olucak. çünkü mesela biriyle çıktıgınızda hep önünüze daha iyileri illa gelicek. bunun çaresi yok. ancak birine bağlandığınızfa ne hayalinizdeki tipi ne de daha iyisini aricaksınız. örneğin çok uzun birini istiyosunuz ama gün gelir ve kısa birini ne kadar çok seveceğinizi şaşırsınız
Böyle bir aşk yaşadın mı peki
Beyaz atlı beklerken siyah atlı geldi mi yani 😊
Kim bulmuş ki bulan varsa nasıl bulduğunu anlatsın
Bulan var ya çok güzeller bir görsen. Onlara özeniyorum bu yüzden
Hiçbirimizin hayalindeki kisi bu dunyada yasamiyor. Biraz gercekler dünyasına uğrayıp en makul en yaşanabilir olanı seçip iyisiyle kötüsüyle yasama devam etmek gerek.
O ne ya yokluktan dolayı idareten birini bulur gibi. Hayal etmezsek, istemezsek sürpriz yumurtadan çıkar gibi neyin çıkacağı belli olmaz
Reis kafanda tassaksiz erkek idealize ediyorsan eğer onun gibi birisi yok zaten
O dediğin cinsten nasıl oluyor tam olarak bilmiyorum ama belki vardır
İdeal insan diye bir şey olmaz. Herkesin sıkıntıları, dertleri vardır.
Herkesin ideali farklıdır ve olur. İdeal olması demek kusursuz olması anlamına gelmiyor
Aynı şeyi konuşuyoruz
O hâlde hayallerindeki o adamı çiz, onun gibi bırakıp gitmesin. Saklayıp göm.
Hiç gelmedi ki bırakıp gitsin xjfjfkö
Kimin ne zaman geleceği belli olmaz, ben de hayatımın aşkını bulacağına inanamıyorum gerçi...
Arama öyleyse o seni bulsun bende aynı durumdayım 😂
İdealize ettiğin adam nasıl biri örnek olması açısından anlatır mısınız?
Gazeteye ilan ver
Gazete okuyan mı kaldı
Arkadas cevresinden bulun
Iyy istemem
Hayalindeki erkeğin hayalindeki kızı olabilirsin
Yaa ne hoş bir cümle 🌸
Bende bulamadım boş ver yalnızlık iyidir
Yok ya yalnızlık bi yerden sonra bayıyor
Yanlış kişiyle evlenence yalnızlığı özlersin
Evlendiğim kişi yanlış olmak zorunda değil. Eğer bu düşünce yapısında olursam, olmayacağı varsa da yanlış kişiyle evlenirim. Senin de bu düşünce yapını değiştirmeni öneririm 😊
Evliyim ben zaten ondan dedim değiştirsem de faydası yok bu düşüncenin
Çok yaşlısın 🙄🙄🙄
Aynen 110 yaşında ve hâlâ hayattayım
Tanrı seni kutsasın ninecuğum
Saol evlat el öpenlerin çok olsun 😂
Amen 🙄
Hiç kimse hayalindeki kişiyi bulamıyor ki?
Her insan benim gibi en ince detayına kadar hayal etmiyor. Karakteri, işi, dış görünüşü her şeyini kafamda kurdum
Hayalindeki erkeği değiştir o zaman
Seviyorum onu. Ve tam bana göre
Hayallerlede yaşanmıyor, hayalsizde yaşanmıyor, bari ufak tefek bı kaç değişiklik yap🤣
Ne yapacağım bilmiyorum ki 😂. Zaten öyle mükemmel insan da değil. Bilerek kusur ekledim ama yok xıdjdk
Umarım bulursun hayalindeki erkeği, her insan mutlu olmayı hak ediyor diyecem de bazı karatersiz insanlar hariç
Evet haklısın. Teşekkür ederim
Rica ederim bütün güzellikler senin olsun
Buradayım be buradayım
Yok sen de değilsin. Dünyada yok sanırım böyle biri 😔
Sen ne kadar değil desen bile bir gün mutlak butlak ile yine sana gelecem
Hahhah nasip kısmet
Nasip kısmete kaldıysak işimiz yaş
Bulamazsın çünkü onu hakedecek güzellikte değilsin
Sen çok biliyorsun
Ya bekliceksin ya da hayalindekini değiştir
Ben de bulamıyorum napcaz
Geçmiş olsun
Bulursun umarım
Nedir hayalindeki erkek nasıl biri Fiziki ve İç olarak bi açıkla
Açıklamamayı tercih ediyorum
Aramaya devam o vakit
Bizde bulamiyoruz bosverr
bulana kadar yola devam pes etmek yok
Hayallerini gözder geçir
Sabretttt
Umarım sonu selamet olur
İşte çok idealize etme bazi şeyleri kabul et aşırı seçici olma bazı kriterlerin olsun
Bende hayalimde ki erkeği bulamadım 😂
Aboo g harfi ile başlayan şeyden olma ihtimalin nedir 😂
Sıfır 😅
Gerçek yaşın kaç
Söylememm sır
Peki 😒
Daha denk gelmedik ondan
Hadi bakalım hayırlısı
Şimdi denk geldik
Demekki o olmamış yenisini hayal et
Belki zamanı vardır. Aynı yaştayız bu arada 😂. Demek aynı sene açtık hesabı
Hahah kahkaha attım 😂
Bulursunuz bir gün ansızın çıkar karşınıza
Umarımm
Bo Burnham - Lower your expectations.
Hayali degistir
Yoksa durum kotu
Nasıl bir şey istiyorsun ki
Zamana bırak
Yok evet.
aramayı bırak sakin ol o seni bulsun
Asla bulamicaksun
Bulursam kapak olur
Sen herhangi birine kapak yapabilecek son kişisin
Daha beni tanımadan konuşacak kadar densizsin.
Densizlerle muhabbete dalacak kadar arsızsın.
Seninle mubabbet ettiğimi düşünecek kadar hayalperestsin. Şizofreniye dönmeden psikiyatri tedavisi almanı öneririm.
bu sitede takıldığın için bulamazsın
Ne alaka? Üstelik nadir uğruyorum buralara. Çok mantıksız söylediğin
Bulsan bıkarsın
Hayır, gayet aksiyonlu ilişki djdnfk
Şanslı olacak ;)
Bana denk gelmedin çünkü daha 😘
Kalsın saol
Peki
Xəyalındakı insan necə biridir?
Bulduğunla idare etceksin
Ne bu Melek mi
Zavallı yalnız kalacak hshshshs
Bulduğumda haber ederim sana 👌🏻
Heralde hiç gelmeyecek haber hahahaha
Burada komik olan ne anlamadım. İnsanın güldüğü şey zeka seviyesini ve karakterini gösterirmiş. Dalga geçilecek bir konu göremiyorum. Bu yaşa gelmiş birinin daha olgunca tepki vermesini beklerdim.
O tepkiye hazır değilsin küçüğüm biraz büyü öyle hahahah
Kimsenin slakça tepkisine maruz kalmak zorunda değilim. Büyümesi gereken sensin. Bu yaşta bu tepkileri vermen ve bunu anlayamaman çok gülünç. Yazık gerçekten 😂
Aramayı bırak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?