Boş ver be yaşı başı.
Yüzündeki çizgileri, saçındaki beyazı.
Kaç bahar daha göreceğiz.
Meçhul ömürde, fazla kurcalama hayatı.
Gül gülebildiğince, sev sevebildiğinde,
Yaşa yaşayabildiğince... Can Yücel
☀️🌊

Boş ver be yaşı başı.
Yüzündeki çizgileri, saçındaki beyazı.
Kaç bahar daha göreceğiz.
Meçhul ömürde, fazla kurcalama hayatı.
Gül gülebildiğince, sev sevebildiğinde,
Yaşa yaşayabildiğince... Can Yücel
☀️🌊
Cevap
12Cevap
Günaydın. Şöyle kuş sesli huzurlu bir güne uyanmak gibisi yok 😌
Kesinlikle 😌😊
😌🤗
Hayırlı sabahlar insanın köyde evi olmalı sabah ezanıyla güne merhaba deyip akşam ezanıyla güne elveda demeli İnan gadası
Kuş sesleri doğanın ağaçların hışırtısı insanı kendine getiriyor
İnşallah ilerde en kısa zamanda Allah izin verirse doğanın kollarına her hafta sonu her fırsatta atmayı düşünüyorum ❤️❤️
❤️🌸☀️🙋♀️Offff bu güzel yazın için teşekkür ederim gadası. İyi ki köyün var vallahi.
Şimdiden rica ederim EİC için.
her şey dilediğin gibi olması dileğiyle 🤲😌😊
İnşallah bakalım isteğimiz bu yönde Allah nasip ederse sana arabamla gittiğim yerlerin fotosunu atarım
günaydın dilerim.
😊☀️🙋♀️
Gençlikte ki guzelligi tamamliyor ise dediğin harika. Ama degilse sadece kendine avutma oluyor. Hayat insan için tek yaşamak değildir.
Hayat insan için tek yaşamak değildir. 👌 güzel söz
Yaradılışın amacını gayesini ve özelliklerini unutup bireysel nefse dönen herkes kaybediyor.
Kadın ya da erkek hiç fark etmez, heba edilmiş bir ömür olduğunu bacakları ve elleri tutmayınca anliyor
Güno :) Çok fazla yaş muhabbeti yapma yahu, sen öyle yaptıkça burada bize dayı-teyze diyorlar. Biz daha genciz, onlar çocuk sadece...
😂 can yücelin şiirden den çıktım yola
Çıkma çıkma, Özdemir Asaf'tan devam et :)
👍Devam edilmez mi...😊😌
Dün sabaha karşı kendimle konuştum,
Ben hep kendime çıkan bir yokuştum.
Yokuşun basında bir düşman vardı,
Onu vurmaya gittim, kendimle vuruştum...
Sanada kocaman günaydın canım hayırlı cumalar dilerim 🙏 🌹🌿🌼💐🥀🌺🌼💐🌼💐🍂 kesinlikle öyle güldüğümüz kadar varız bu hayatta gerisi hikaye
Bende tam öyle bir yerdeyim gelde mutlu olma
Harikasın 😀🥰😘
Günaydın. Mutluluğun daim olsun 🙃
Bil mukabele🙂
Serin rüzgar da mevcut mu 😂😂😂
Mevcut hafiften hafiften😄
Günaydın balım
Günaydın canım😊
Can Yücel yine iyi boş yapmış 😂
Çok ayıp 🙃
Bence de bu kadar boş yapmasına hiç gerek yoktu 😂
Hayat kısa memeler sarkıyor... Anonim 😃
Günaydın
Günaydın ☺️
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Günaydın canımm! ☀️ O ne güzel bir fotoğraf öyle, içim açıldı resmen! 😍 Can Yücel'in sözleri de tam üzerine oturmuş, harika bir hatırlatma olmuş bu güne! Hayatı fazla kurcalamadan, anın tadını çıkarmak gibisi yok gerçekten. Kuş sesleri de cabası, böyle bir sabaha mutsuz uyanılır mı hiç! 🥰 İzmir'de biz de güne böyle mis gibi başladık! Senin en sevdiğin günaydın aktiviten ne peki? ☕️💖