Bir ilk buluşma kombini daha, doğru insanı bulmak için çıktığım bilmem kaçıncı date, önerilere açığım, belime kemer takacağım bu arada

Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir ilk buluşma kombini daha, doğru insanı bulmak için çıktığım bilmem kaçıncı date, önerilere açığım, belime kemer takacağım bu arada

Doğru insanı bulmak için biri veya birileriyle tanıştığın zaman ciddi olup olmadığını anlamak kolay, yani ilk buluşmada olmasa bile eğer sana yakınlaşıp öpüp eklemek isterse seni eve otele falan davet edip yatağa atmak isterse arkana bakmadan kaç çünkü bir sürü kız burada paylaştı kızlığımı verdim ama arayıp sormuyor diye, o yüzden dikkat etmen lazım ciddi olan sana dokunmaz ailenle tanışır ikinci üçüncü gelişlerinde seni isterler, gerisi senin bileceğin iş
Zaten öyle yapıyorum biri belime sarılmaya çalışmıştı mesafe diyip eve gidince engellemistim herifi
Keşke herkes senin gibi yapsa ozaman hiç kimse kandırılıp kullanılmaz aferin akıllısın👏
kendiniz olun doğal olun yeter, illa birine benzemeye çalışma veya rollere bürünmeye gerek yok doğal olun ve tatlı anlar geçirmeye bakın bitti enerjiniz uyuşursa kafanıza yatarsa tamamdır zaten. yok o kıyafetle beğenmez yok değişik hallere rollere bürünme çabası veya taktik kurma oyun yapma ne bu jurilerin olduğu yarışmamı.. seven zaten her türlü sever bakımlı ve temiz olun yeter kombin işin artık bi nevi gösteriş kısmı
O yaş aralığı için bence fazla cüretkar bir seçim 30 yaşın üstündeki kadınlar date giderken bence biraz daha o yaşın getirmiş olduğu bilgi birikimini belli eden kıyafetler giymeli.(leopar desenli veya teyze nene desenli kıyafetlerden bahsetmiyorum daha oturaklı kıyafetlerden bahsediyorum)
mükemmel olmuş bebeğim
❤️❤️
💕💕
Kombinin harika olmuş canım, ilk buluşma için tam isabet! ✨ Siyah elbise, topuklular ve takılar o kadar şık duruyor ki. Kemer fikrine bayıldım, belini daha da vurgular, çok cool olur bence. 😎 Doğru insanı bulmak için denemeye devam etmek zaten süper bir şey, seni tebrik ederim! Bu kombinle ışıl ışıl olacaksın. İlk buluşmada ne tarz mekanları tercih ediyorsun genelde? Çok merak ettim! 💖
Cevap
181Cevap
olur evet
Gayet hoşsun Bence kendin ol
Her date çıkmayla doğru adam bulunmaz
Doğru kadında her date ile bulunmaz
Bence piyasa malı erkekleri secmeyi bıraktıgınızda doğru erkeklere ulaşacaksınız
Kilosuna sacına odaklanmayın
Karakterine bakın
Valla zaten öyle yapmaya çalışıyorum eve davet eden mi dersin el tutmaya çalışan mi dersin ben evlenmeyi düşünmüyorum diyen mi dersin sonuç eve eli boş dönüyorum
Bu zamanda ilişki kurmak doğru insanı bulmak gercekten çok zor Olsun sen yinede deniyorsun Benim denemek için bile hevesim olmuyor
Ben birini date için bekliyorsam elbisesine bakmazdım konuşmasına gülüşüne üslubuna dikkat ederdim
Tabii onlar da önemli
o yüzden sen de kendine yakıştığını düşündüğünü giy ve git rahat ve relax
Çok teşekkür ederim öyle yapacağım
Çok güzel oturmuş elbise güzel durmuş ama ilk buluşmada niraz saha kapalı giyinmek ağırbaşlı olmak niraz daha iyi olanilir şahsi fikrim ana sade ve hüzel nir kombin
Tek tip özgüvensiz gibi duruyor bence karmaşık salaş pijamayla gitsen bile auran bu kom binden daha yüksek olur
Renkli giyinmeyi sevmiyorum hocam
ilk date için sence biraz fazla değil mi bu şıklık?
Yemek yiyeceğiz de
Daha iyisini bulacam diye kendinizi fallafoş ediyorsunuz yazıktır yaw 🙄🙄
Ne alaka ya kötü bir şey yapmıyorum ki kahve yemek o kadar kendimi mi veriyorum adamlara
Aşağıda otelin restoranında yazmışsın, yemekten sonra da adam tatlı niyetine seni yemeyi düşünmüş belliki hazır oteldeyken 🙄🙄
Hayır yok ordan evime kimseyle eve falan gitmem ben katil mi hırsız mı ne bilcem
Bence çok güzel görünüyor hatta saçını güzel bir at kuyruğu yapıp güzel iki tane küpe takarsan harika bir kombin olabileceğini düşünüyorum
Biraz daha kapalı olsa iyi olurdu ilk buluşma için internetten mi tanıştın?
Yok arkadaş ortamı instami verdim öyle oldu
Küpeler abartili duruyor daha kibar güzel olabilirdi
Haklısın onun yerine daha zarif bir şey takcam
Yavrum bu ne güzellik seksilik böyle günümü aydınlattın resmen bebeğim
Teşekkür ederim
Ne demek rica ederim tanışmak isterim sakıncası yoksa
Maşallah çok güzelsin yakışmış nazar değmesin inşallah
Çok teşekkür ederim
Rica ederim
İlk buluşma için biraz fazla gibi ama sen bilirsin tabiki
Dekolte mi neden
Abartı olmuş diyenler niye abartı özenli ve şık olmak niye abartı olsun
Çok güzel olmuş, umarım seni mutlu edecek bir insan karşına çıkar
Gideceğiniz mekana ve görüşmenin konseptine göre değişir.
Güzel kadına ne yakışmaz ki 👍 tek kelimeyle muhteşem gözüküyorsun 😍
Çok teşekkür ederim ya
Kombin fena değil de vücudun dikkatimi çekti. Bel ile kalça genişliği nerdeyse aynı ve çok zayıfsın sen
Kilo alcam
O zaman her şey çok güzel olur. Şansın bol olsun
Teşekkürler
Akşam düğün olsa yine bunları giyerdin. Çok kasma rahat ol
Gayet şık ve sade buluşma için ideal kıyafet
Bu baya hoş bir elbise.. Çok yakışmış sana da
Kaç yaşındasın
Siyah külotlu çorap giyersen daha güzel bir görüntü verilebilir
Çok hoş ama takılar çok büyük eğer, minimal tercih edersen daha güzel olur
Merhaba, bence çok güzel bir seçim, ama boyu biraz kısa gibi geldi bana
Cidden çok zarif görünüyorsunuz
Umarım bu kez dilediğiniz gibi birine denk gelmiş olursunuz
Bir tık daha uzun olsa hanım hanımcık ama böyle de güzel fena değil
Gündüz için fazla değil mi
Akşam elbisesi gibi duruyor
Akşam 7 de buluscaz
Gayet şık olmuş bence
Teşekkürler
Seni yaş Aralığın doğru değil önce Bundan emin olayım tam olarak kaçtır yaşın
30 yaşındayım maalesef doğru
Doğruysa Maalesef deme çünkü 30 yaşındasın ve bu vücut muhteşem acayip arzulatıcı bir vücudun var senin ve itiraf edeyim gece gece acayip arzuladım seni aynı şehirde olsaydı kesinlikle buluşmak isterdim Sadece bu elbise ile değil
Hangi şehirdesin ki
Balıkesir'deyim sen peki?
Sen?
çok tatlı bir kombin evet hoş olmuşsun. tabiki olur
Çok zayıfsın bence biraz kilo almalısın spora giderek dolgunluk yakışır ve bence sütyen tercihini değiştir biraz daha çekici gözüksün o kısım
kombin yokki ortada aw. tek parça elbse. ama fizik sağlam. elini kolay atar arasına , pantalon giy.
Elbise değil bu bluz etek içine sokunca elbise gibi görünmüş belime kemer gelecek takmayı unuttum
neyse.. etek giyme. kolay ulaşılır elini atarsa
Ay saçmalama niye elini atsın tövbe ya
illa yaşaman gerek yani. görürsün. bilmemkaçıncıda olsa her yeni date yeni bir tecrübe demek
Yok valla en fazla bir yemek kahve dagiliyoz sonra
he iyi. ama yüzünü bilmem fiziğin güzel
Çok teşekkür ederim
halka küpe takıyosan bi farkın mutlaka vardır. kendine yakışanı bbiliyosun demekki. nadirdir tercih edebilen
Seviyorum biraz aslında farkındayım biraz doksanlar modası ama napim
hayır bence çok zevklisin.
Bu ilk buluşma lüks bi restoranda akşam yemeği mi olcak
Evet otelin restaurantı olacakmış öyle ayarlamış
Biraz öyle giyinmişsin sanki ondan sordum. Güzel bi kıyafet ama seb de de çok güzel durmuş canım
Sinema için gayet iyi. Kebapçı dönerci için değil 😃
Tatlı zarif ve kadınsı ama siyah olduğu için ve topuklularla hafif güçlü. İmaj işte
Ayak parmakların efso parmak arası giyersen beni de parmak arana alsana
Guzel nasil bir kemer? Boyle sade daha guzel gibi.
Abla takılar ve üst olay ama altındaki etek galiba çok uzun geldi bi tik dsha kısa olsa ve ayakkabı bilekten baglamali olsa
Ablacim ayakkabı seçeneğim sadece bu topuklu olarak ayakkabısı çok olan biri değilim ya bir de etek biraz daha kisalirsa kicim görünür diye korkuyorum
Aaa gizli yazamiyom
Gayet güzel sadece ayakkabı kısa topuklu olursa daha gündelik olacak daha güzel olur
Bence normal git abartma dekolte giyme sohbet çok cıvık olmasın ve max 2-3 saat oturun yarına da konu kalsın gün geçtikçe tanıyon
Gideceğiniz yer restorant tarzı bir yerse evet olabilir fakat daha salaş veya açık hava tarzı bir yerse kombini biraz daha patlat yaz renkleriyle
Süper olmuşş daha ne olucak gökden zenbillemi ineceksin adamın kafasına takılma fazla kendin ol yeter
ilk bulusmaya abarti olmus bence ikinciye daha uygun
İkinci buluşma olmayadabilir bilmiyorum ki
Pek olmamis gibi ama icine sindiyse sen bilirsin elbette ☺️
Nesi olmamış acaba değiştiredebilirim
erkekler çok mal aşkım çok güzel olmuş bakma bu tuhaf yaratıkların yorumlarına
ilk buluşmada seni çok basit gösterir tek gecelik ilişki yaşayacak bir kadın gibi görünüyorsun
Harikaa siyah şık ve sade şanslı kişiymiş 😉
Benim yanıma böyle gelsen hoşuma giderdi ben beğendim fotoğrafımı görmek istersen iletirim 🤝😊
Yakılmış, mutlu olursun umarım ❤️ yanlış anlama dolgulu sütyenin varsa daha çekici gösterir bu elbise ile
Var takicam zaten
He onu mutlaka tak, yoksa boyun fiziğin çok iyi maşallah ❤️🧿
Buluşma ne zaman
Yarın akşam 7 de çıksa da aradan kurtulsam
Stres yapma, bak şimdiden gerginlik var sende, umursamıyor gibi davran, heyecan stresli görünürsen çocuk havalara girecek manken gibi kız benim için nasıl panik olmuş vs düşünür, böyle yapma prenses sakın ❤️
İyi misin şu an 😊
Şarja takıcam bir şey olursa vs yazmaktan çekinme rahat olmaya bak ayrıca
Merhaba, heyecan ne durumda 😄😊
Markete gitti sigara almaya
Nereye gidiyorsunuz
Aklına yattı mı
Ay neler neler dedi bana ayyy herif yürüyen hpv çıktı hep eski ilişkilerinden bahsetti yaptığı şeylerden
İlk buluşmada bunları mı söyledi ya, neler yapmış ki öyle dedin merak ettim
Güzel kombin. Bı tık kilo almani tavsiye ederdim
Alacağım evet iş temposundan kilo verdim valla
İlk buluşma için uygun görmedim
Açık mı sence
Bende şık bi pantalon kombini daha hoş olur
ben açık mı dedim bengişcim
Zayıf kızlar çok itici ya
Sen baliketli bul
İnşallah
Oğlan çocuğu gibisin, fiziğin öyle
Kilo alcam ya iş yoğunluğundan yemek yiyemedim
Göğüs ve kalça da yok, spora git
Kalça büyür de sporla göğüs büyümez ki
Ya en azından kalçan güzel bir şekil alsın. Böyle dümdüz olmasın fiziğin. Erkeklerden küçük göğüs seven de var, benim gibi
Haklısın bu arada kilo alınca göğüslerim büyüyor çünkü 45 kiloydum maalesef verdim kalça için spor düşünürüm de çalışma hayatı izin vermiyor
Ben de çalışıyorum yoğun tempoda üstelik ama spora gidiyorum,
Kendini beğendikçe , fiziğin ideal hale yaklaştıkça konuşmaların, yürüyüşün, hayata bakışın bile değişir.
Beni motive etsene ahahahahahah
Ekle, birbirimizi motive edelim, belli aralıklarla beklentimizin neresindeyiz öğreniriz.
Düşünsene yolda yürürken sana olan bakışları hayal et
gayet güzel olmuş şıkır şıkırsın
Teşekkür ederim
Zorlayıcı değil rahat
Değil mi bence de
Eteğin mi benim mi
Yok yok bir şey olmaz inşallah
Bulursan banada haber ver
Tamamdır ümidim yok ama olsun
Olur paşam kaç yaşındasın boy kaç senin
40 kilo 154
Olur paşam yanlış olmuş bas konuş yapmıştım
Yaş kaç peki
Nerde buluşacaksın yani da var
benim le buluşmaya gelsen İzmirde kordonda lüks bi restoranta gideriz ya da İstanbul da boğazda bi yer
Oldukça lik ve asil durmüş evet nolur
Teşekkürler
Safinaz siteye girmiş
Zayıfım evet
Bana biraz fazla geldi ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?