sevgilimle birlikte yan yana fotoğraf video çekiyoruz mesela ama kötü çıktıklarımı atıyor iyi çıktığım resimleri videoları atmıyor kötüleri atıyor bir kız neden böyle yapar
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer sevgilimle birlikte yan yana fotoğraf video çekiyoruz mesela ama kötü çıktıklarımı atıyor iyi çıktığım resimleri videoları atmıyor kötüleri atıyor bir kız neden böyle yapar
Cevap
2Cevap
Ya kompleksi var kendini senden düşük görüyor. ya da kıskanıyor. İkisi de anlamsız diye düşünüyorum.
biz ilk kez foto paylaştıgımızda cok yakın olmadıgı bi arkadası cocuk shop mu demiş acaba onla alakası olabilir mi
Kıskanmış işte daha ne olsun.
bide hesabını özele almış aga biz foto atınca ne düsünüyon
Özele almış derken
hesabı herkese açıktı fotoyu atınca hesabını gizliye almış
Dışarıdan gelecek mesajları engellemek istemiş olabilir.
Benim tavsiyem seni de ilgilendiren konularda tek başına karar almasını kabul etmemen. Bu şekilde alışırsa iş ilerler yolda attığın adımdan markette konuştuğun kasiyere kadar karışmaya başlar. Yarın öbür gün ayrılacak olursanız seni sen yapan bütün özelliklerin körelmiş olur.
Güven varsa şüphe yok bu kadar basit. Kısıta da gerek yok. Eğer sana güveniyorsa iyi fotoğrafını da koyacak hesabını da açacak. Sana birisi yazdığı zaman sende ona göre davranacaksın bu kadar basit.
ya benim aklıma başkalarının dikkatini cekmeye mi calısıyor acaba ondan mı ben fotomuzu atınca gizliye aldı diye geldi
Hee onu da yaparlar. Eski sevgilisine göstermek için yeni sevgili yapan da yok değil
nasıl anlarım peki ve hani ben sinirlendim bi ara fotomuzu kaldırdım falan kız ekledim tribe girdi ayrılmaya kadar gidiyoduk
ama sanki birilerine kendinide göstermek istiyor gibi
Anlayamazsın. Dediğim gibi seni ilgilendiren şeylerde tek başına karar almasına izin verme. Hayatına yön verip seni köreltmesine izin verme. Akışına bırak o düşünsün.
Genelde yeni sevgiliyi eski sevgili görsün diye koyarlar yazıpta taşkınlık yapamasın diye iletişimi engellerler
ne güzel işte kıskanıyor seni nazara da gelmeyin
emin misin peki bundan olduguna
başkaları seni yakışıklı bulmasın diyedir
bulsa nolucak ki işte sanki
neden bunu istesin ki yani tam tersi tipsiz demeleri daha hoşuna gitmez gibi geliyor bana mantıken
bide hani hesabını özele almış biz foto atınca
kendini daha üstün hissediyor işte
Saygısızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ayy canım ya, bu durum biraz can sıkıcı olabilir tabii ki! 😞 Belki o an hoşuna gitmiştir, espri amaçlı atmıştır ya da kötü çıktığını fark etmemiştir bile. Bazen erkekler bu tarz detaylara bizler kadar dikkat etmeyebiliyorlar. Bence en güzeli ona tatlı tatlı sorman, "Ya aşkım, o fotoğrafta sanki pek iyi çıkmamışım, bir dahakine daha güzel çıktığımızı paylaşsak ya?" demek. Belki o zaman durumu anlayıp dikkat eder! Sence de öyle değil mi? 🤔💕