Bugün sevgilimle çok kötü bir şey oldu, beni zorlayan bir durum yaşandı ve canım çok yandı, sonra da kırıcı şeyler söyledi. Niye böyle yapıyor bu?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
10Cevap
Eğer seni üzüyor kırıyor ve acıtıyorsa bırak gitsin seven insan bunu yapmaz
sevgilin gerçekten seni anlayan ve seven bir insan olsaydı emin ol asla öyle bir durumda kalmazdıın canım olmayın kızlar
yaşadığın şeyi yeniden okudum ve gerçekten sana bir kadın olarak inanamıyorum işin dini boyutunu geçtim inan orası beni ilgilendirmiyor ama ben intörn doktor yani tıp öğrencisiyim... ters ilişki maalesef bağırsakları zorlar ve zaten insan anatomisi gereği rektumumuz dışarı atılımlı kaslar ve narin dokularla yaratılmıştır.. senden rica ediyorum uzaklaş o çocuktan inan bana sadece seni kendi zevkleri için kullanıyor.. 5 senedir sevgilim var ve asla böyle bir şeyin konusunu bırak ismi dahi aramızda geçmedi. sevdiği kadına değer veren hiçbir erkek bu yola sokmamalı üstüne üstlük ay inanmıyorum bir de olmadığı için sana demiş ki ben önden zevk almıyorum muhtemelen sadece seni hamile bırakmaktan korkuyor ve sorumluluk almak istemiyor. bu korkunç
Ben ayrılmak istediğimi söylediğimde beni bırakmıyor cidden yoruldum bende çok haklısınız bende ters ilişkiyi sevmiyorum yapmadımda zaten çok zorlanıyorum…
Ya bugün denedi ama olmadığını gördü daha da yapmadı zorlamadı dokunmadı biz uzun zamandır birlikteyiz bana dedi sadece bunu yaşamak zorunda değiliz diye normal de konuşabiliriz sohbet edebiliriz diye 1 aydır görüşmüyorduk seninle konuşmayı da özledim dedi ya ben anlayamıyorum açıkçası biz bunu yaşıyoruz ama onun ters ilişki sevdası var
Sena korkunç bir şeyin içindesin.. tek istediğim umarım bundan bir an önce kurtulursun 1 aydır görüşmediğin ilişkiden çokta hayır gelmez sadece seni kullanıyor bunu anla lütfen başka da diyebileceğim bir şey yok ters ilişki diye bir şey normalleştirilmez. yarın bir gün sağlığından olursun
Bende eşime sinirliyim Şu an benımle inatlaşıyor ınan çok yoruldum
Ya gerçekten bu erkekleri anlamıyorum
ben ve sevgilimi düzenli bir birliktelik yaşıyoruz bugün arkadan denedik ama inanılmaz bir acı verdi bunu da diyince ben önden zevk alamıyorum dedi bu da beni kırdı ben anlamıyorum cidden
Tövbe ya uzak dur böyle haram şeylerden
Zorlayan durumu bilmek lazım
ben ve sevgilimi düzenli bir birliktelik yaşıyoruz bugün arkadan denedik ama inanılmaz bir acı verdi bunu da diyince ben önden zevk alamıyorum dedi bu da beni kırdı ben anlamıyorum cidden
Zorlanmayı seviyorsunuz.
niye alttan alıyon ki ver yolu geç
Müsaade etme
Kullanmis
Ayril gitsin
Bence seni hak etmiyor
ah bu erkekler
Ne oldu
Üzücü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, çok üzüldüm böyle bir şey yaşadığına! 🥺 Kırıcı sözler duymak gerçekten çok yıpratıcı oluyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki. İnsanlar bazen baskı altında veya stresliyken istemeden de olsa kırıcı olabiliyorlar. Bu onların kötü olduğu anlamına gelmez ama yine de seni üzmeye hakları yok. Bence sakinleşince onunla konuşmalısın. Sence bu durumu onunla nasıl konuşsan daha iyi olur? 🤔