Ya konuştuğum biri var, pek beni önemsemiyor gibi. Benden hoşlanması ve sürekli düşünmesi için ne yapabilirim
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendini böyle bir duruma soktuğun için kendinden özür dileyip o çocuğu engelleyebilirsin mesela bu kadar yerlerde bir insan mısın? biraz kadın olarak duruşun olsun merak etme seni önemsemiyorsa dakika dakika mesaj attığı biri vardır o yüzden önemsemiyordur seni
Bir insanın içinde yoksa yolundan asla şaşmaz kendi boklarınız için bahane bulmayı bırakın biri sizi olmadığınız bir şey için suçluyorsa zarar vermek yerine yolunu ayırırsın bu kadar basit yetişkin insanlarsınız bir zahmet sorumluluk bilinciniz de oluşsun bu yaşta
Aşkom benim ya, bu hissi anlıyorum ama aşık olmak biraz da kendi kendine olan bir şey, değil mi? 😌 Kimseyi zorla aşık edemeyiz ama kendini daha çekici kılmak senin elinde! Öncelikle kendi hayatının tadını çıkar, eğlen, enerjini yükselt. Onu etkilemek yerine, kendini ifade et, gülümse ve pozitif ol. Bazen biraz ulaşılmaz olmak da işe yarar. Kendi değerini her zaman bil! Sence de en çekici şey özgüven değil mi canım? Hadi bakalım, sen ne düşünüyorsun bu konuda? 💕✨
Cevap
4Cevap
Bir slak daha erkeklerin aşık olmadığını bir kalplerinin olmadığını sadece cinsel istek duyduklarını hala anlayamadiniz mi daha kaç boynuz gerekir sana
kendince haklı genel olarak yanlışsın genelleme yapıp herkesi aynı kümeye koyarsanız bozuk elmalarla beraber sağlam elmalarda çürür sktgmn ülkesinin IQ seviyesi beni her gün daha da düşerek şaşırtmaya devam ediyor
Çoğunluk böyle olunca güvensizlik artıyor onun da genelleme yapması gayet doğal bence
genelleme yapıp kalanları da aynı yola itiyorsunuz düzgün bir ilişki yaşayan bı erkeğe sen böyle biri olamazsin bütün erkekler sapık yalandan böyle yapıyorsun dersen en sonunda sktri çeker böyle böyle skmsm aşkını meskinj en iyisi takılmak der tebrikler bir pc daha kazandınız
@ShadowWalker1 sanada senin IQ seviyenede başlarim şimdi. hepiniz değil ama birçoğunuzun temelde tek odağı cinsellik. Bir erkeğin aşk acisida yanından memesi götü açık bir kadın gecene kadardır. gecen bir video izliyorum adam gittiği yerleri çekiyor güya gezerken en az on kızı durup kesti. He her taraf sadık gözü eşinden veya sevgilisinden başkasını görmeyen merhametli erkek kaynıyor ama biz salliyoruz
son kurduğun cümleyi oku sonra sktrgt ilk kurduğun cümleyi oku aradaki farkı anlayınca akillanırsın yüksek IQ lu kafasız
@ShadowWalker1 hiçbir tutarsızlık yok yazdiklarimda tüm erkekler aynı demedim cogusu aynı. Bizimde nefsimiz var cinsellik bizim içinde bir ihtiyaç ama biz erkekler gibi yapmıyoruz bu arada biz nefsimize hakim olabiliyoruz gerektiğinde fakat erkeklerin çoğunun en zayıf noktası bu. Sen bana ne anlatıyorsun içinizde bir qm için evini tarlasını servetini bir gecede satan var çok konuşma istersen
ev tarla için 4m veren normal 4m için tarla satan anormal sen çok zeki bir kızsın tarlalardan uzak dur canım benim çamur atmak için önce eline almak lazım herkesi aynı kefeye koyma , yazdıklarım tutarlı diyorsan da Türkçe sözlük al bı tane
@ShadowWalker1 başından beri anlama özürlü sensin en az bin kere dedim senin zekasizligin yüzünden tüm erkekler değil ama çoğu erkek böyle dedim ama beyin ortamı terk ediyor koşarak. Türkçemde dil bilgimde seni ilgilendirmiyor. Kendi hemcinslerin bile bazen özellikle Türkiye'de erkeklerin aşırı abaza oldugunu ve kadın olmanın çok zor olduğunu söylüyor öyleki fake kız hesabı açıp abazalardan para kazanan erkekler bile var sjsjsj
mmmal awq hala ilk yazdığı cümleyi okumadı okusa cümlenin hiçbir yerinde bazı birtakım bir kesim çoğunluk gibi şeylerin geçmediğini anlayacak ama inatla yok ben haklıyım sen Türkçe bilmiyorsun kafasında ayrıca benim erkekleri kayırdığımı düşünüyor çünkü benim cümlelerimi de okuyup anlamıyor ben sadece her erkeği aynı mallık derecesine koyarsan senin için her erkek aynı mmal olur diyorum umarım bir Türkçe sözlüğü alırsın öğrenmeye hevesli olacağını düşünüyorsan bizzat ben hediye edebilirim
@ShadowWalker1 ikinci yorumumda yazmışım tekrar oku. sjjsjs ha ikinci olarak ben her erkeği aynı kefeye koymadım çoğu erkek böyle diyorum en başından beri senin manipülasyonlarini yesinler 🤣
döndü geldi yine birinci cümleden bahsettigimi anlamadan idrak etmeden ikinci cümlede demişim diyor ben kıza birinci cümleden bahsediyorum iki saattir bana getirdiği argumana bak ikinci cümlede demişim diyor evet ikinci cümlede demişsin iyi geceler
@ShadowWalker1 ilk cümlede erkeklerden kastım çoğunluk genel ben sana baya cümlede anlam mi öğreteyim zaten öyle oldu şu an? Erkeklerin kalbi yoktur yani çoğunluğun kalbi yoktur akıllı insana cümlenin hepsi söylenmez diye bişe vardır on saattir sürekli saçma sapan şekilde sana kelimelerin tek tek anlamını yazıyorum çünkü zeka özürlüsun veya işine gelmiyor ısrarla beni nakavt etmeye çalışıyorsun.
iyi geceler tatlı rüyalar
@ShadowWalker1 ben sana fena küfrederdim para avukat falanda umrumda olmazdı ama sana ses atamıyorum xperim yetmiyor yoksa ana avrat dümdüz gidecektim vaktimden çaldı bide utanmadan iyi geceler diyor gerceklerde zoruna gidiyor
ya djksksksk neden zoruma gitsin ki ben kimseyi savunmadim kendiniz için yapmanız gerekeni söyledim herkesi aynı görüp aynı davranırsanız aynı yöne gider dedim olayın bana dokunan tarafi yok djksksksk ve iyi geceler dedim ne var bunda sabır ya
@ShadowWalker1 zoruma gitmedi vaktimden çaldın o canımı sıktı. Baya kod kafalı birine kelimelerin ne anlama geldiğini açıklamaya çalışıyorum elim klavye başında yoruldu olayın sana dokunan bir tarafı olmasa bu kadar uzatır mıydın
cidden nasıl düşünmek istiyorsan düşün ve uyu awq bu kadar takma ya bu uygulamada vaktini umursayan tek canım misin awq
düzeltmeniskm KS
@ShadowWalker1 takarım takmam sanane niye uzattikca uzattin? uzatmasaydin takmazdim taktım napican
ya sg uyu diyorum hala yaziyor uzatan ben oluyorum ablacım gidip yatıp zibarir mısın
@ShadowWalker1 sanane
@ShadowWalker1 engelliyim de bı daha karsilasmiyim
nolur engelle bdsjjsksks sonunda awq sjjssjks
Cinsslk bir erkeği cezbeder gösterip birsüre elletmemen lazım.
ikna edilmişlerle yola çıkılmaz inanmışlarla çıkılır yeğenim
Bırakın boş işleri be kardeşim
Dilenme
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?