Aşk İlişkileri 1 sa Erkekler, kolay ulaştıkları şeyden daha kolay mı vazgeçerler? DİYKAT Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Erkekler, kolay ulaştıkları şeyden daha kolay mı vazgeçerler? Erkekler, kolay ulaştıkları şeyden daha kolay mı vazgeçerler? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
m StormAngel000 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 49 dk Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Evet öyle çünkü artık herşeye sahip kazanması gereken biri yok ya da sevgisini göstermesi gereken biri yok çünkü zaten kolaylıkla elde etti çaba vermesi gereken bir nokta olmayınca vazgeçişte kolay olur. 1 0 Yorumla
Erkeklermarstan Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% 53 dk Kesinlikle evet. Az zor olacak. Yoksa anlamını yitiriyor 1 0 Yorumla
YaprakSu0406 Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% 58 dk Aşk İlişkileri konusunda 377 cevap paylaştı. Bence hayır ama çok da kıymetini bilmiyolar böyle olunca da 1 0 Yorumla
Regnanspiritus_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Kolay ve zorla alakası pek yok, vazgeçmem gerekirse geçerim yoksa kalabilir. 1 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı. Alakası yok bana kolay gelen bir başkasına zor gelebilir 1 0 Yorumla
birpsikologadayi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 30 dk Evet kaçan kovalanır ne de olsa 1 0 Yorumla
Sarpergülsoy Takip Et Master Yaş: 41 , eic 94% 50 dk Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Hayır.Niyeti kullanmak değilse. 1 0 Yorumla
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% 53 dk Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı. Değerini bildiğim bir şey ise asla vazgeçmem 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 53 dk Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı. Evet daha kolay vazgecerler 1 0 Yorumla
crazyboy09 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 94% 59 dk Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Ben öyle düşünmem şahsen 1 0 Yorumla
QuraniyyunMuslim Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 860 cevap paylaştı. Cidden öyle ucuz hissettiriyor 1 0 Yorumla
djfurkan13 Takip Et Master Yaş: 35 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı. Ulaşacağım şeye bağlı. 1 0 Yorumla
Damrancomran Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% 52 sn Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Erkek değil karakteri oturmamış çoğu insan 0 0 Yorumla
ElDespo Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 33 dk Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kadınsıahmet Takip Et Guru Yaş: 52 , eic 91% 39 dk Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nedeki vaz geçsin 1 0 Yorumla
hain_tırtıl Takip Et Xper 6 Yaş: 32 44 dk Sadece erkekler değil kadınlar da öyle 1 11 Yorumla Fistanlı__ 30 dk BegenmedimYorumunu Yorumla hain_tırtıl 29 dk Dislikeye bastın mı Yorumla Fistanlı__ 28 dk Bastım Yorumla hain_tırtıl 26 dk Yazıklar olsun Yorumla Fistanlı__ 26 dk Ahahahha sus kazulet burası herkese acik bir platform ahahahha muhahaha 😂 Yorumla hain_tırtıl 17 dk O nasıl gulmedir Yorumla Fistanlı__ 10 dk Beğenemedin mi 😂😂😂😂 Yorumla hain_tırtıl 7 dk Macron dan sonra kimsenin gülüşünü beğenemiyorum Yorumla Fistanlı__ 6 dk Bende seni beğenmedim zaten 😁 Yorumla hain_tırtıl 4 dk Zevksiz kadınsın beğenmemen normal ahsgag Yorumla Fistanlı__ 1 dk Aslinda cok zevkliyimde seninle pek uyusamadimNedense 😁😁😁 Yorumla
aysin7575 Takip Et Guru Yaş: 125 , eic 100% 54 dk Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aynen 1 0 Yorumla
Sulfuric_Acid Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 1 sa Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Evet öyle çünkü artık herşeye sahip kazanması gereken biri yok ya da sevgisini göstermesi gereken biri yok çünkü zaten kolaylıkla elde etti çaba vermesi gereken bir nokta olmayınca vazgeçişte kolay olur.
Kesinlikle evet. Az zor olacak. Yoksa anlamını yitiriyor
Bence hayır ama çok da kıymetini bilmiyolar böyle olunca da
Kolay ve zorla alakası pek yok, vazgeçmem gerekirse geçerim yoksa kalabilir.
Alakası yok bana kolay gelen bir başkasına zor gelebilir
Evet kaçan kovalanır ne de olsa
Hayır.
Niyeti kullanmak değilse.
Değerini bildiğim bir şey ise asla vazgeçmem
Evet daha kolay vazgecerler
Ben öyle düşünmem şahsen
Cidden öyle ucuz hissettiriyor
Ulaşacağım şeye bağlı.
Erkek değil karakteri oturmamış çoğu insan
Ay evet naza cekin kendinizi ahaha
Hayır