Çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yaparsınız?
8 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok sinirlerim bozuluyor. Ne yapmalıyım, siz olsanız ne yaparsınız?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sevgiline durumu mutlaka açıkla ki olasi bi sıkıntıda teyzene yüz vermesin zaten oda seni onun seni sevdigin gibi sevip kıskanıyorsa muhattabi bile olmaz uzaklaşır içinde tutma ama fark etmişken konrtol altina al
Sevgilim biliyor ve ona yüz vermiyor. ama o da yıllardır pes etmiyor sevgilimi yoldan çıkarmaya çalışıyor. önceki sevgilimede göz koydu ayırdı evlenemedik
Durum bu. Bunlara rağmen napardın
O zaman belliki teyzenin sevgililerini hedef almasının asıl sebebi sensin sana karşı bi garezi var onun sorunu senle. Ne yapardim kısmına gelsek kusurlu ve hatalı olan teyze oldugu için aile bireylerine tek tek söylerdim uyarmalari, engel olmalari en azından teyze mahçup olsun uzaklaşsın diye yapardım bunj çünkü gördüğüm kadarıyla sende tek başına baş edemiyorsun en iyi seçenek bu givi geldı.
Yaptım dediğini herkese ifyira attığımı söyledi herkes bana o... si kt ir git dedi. teyzelerim ananem yengelerim. annemi de kovdular annem bişey demedi dediği tek şey beni rezil ettin oldu. teyzemle yüzlremiştim gerkesin içinde bana bağırdı tüm sülaleye brler neler söyledi bi bilsen. yaptığını kapatmayı biliyo. burada üzülen kişi annemle ben olduk
Birde doğduğumdan beri bu böyleee. nasıl bir garezdir kii
Öyle bir üste çıkmıştı ki kendini savunurlen ben bile sevgilimden ve kendinden şüphe etmiştim.. neyse sonra şunu öğrendim kız kuzenimin ağzından. kuzenim 17 yaşında lisedeydi. ergen kızkuzenimin ergen sevgilisiyle yatmış.
Nnneee gerçekten bu kadın böyle bişey yapmışmı yani
Sen diynce bu kadar şaşırmalarının sebebi ne o zaman ayyy çok korkunc alışkanlık haline getirmiş resmen huy edinmiş ailen biliyormu peki kuzenının sevgilisiyle yattıgını
Hayır. kuzenim ve annesi biliyor.
Bitmedi ki Kuz kuzenimin abisine küçükken tecavüz taciz ediyomuş boşandığında yanında gezdiriyodu çocuğu, baskıcı ailesinden izin koparmak için
Bu teyzem diğer teyzemin yani ablasının üvey oğluyla evliydi 18 yaşında 1 yul evli kalıp boşandı ablasının evini de yıktı, neyse boşandığı sene dışarda rahat gezdin diye dayımın oğlunu 3-4 yaşındaki, yanında gezditiyodu geceleri tecavüz ediyomuş çocuğa
Agzım açık kaldı o kadar ciddi bir hal almışki bu durum bence bi yere şikayettr falan bulunun aşırı zor bi durum
Durumlar bundan ibaret. ailesine 4-5 ev sldı 3 araba aldı ailesine baktı para veriyor diye herkes saygı duyuyor arkasını tutuyor. o çocukların babası, evini yıktığı ablası herkes onu çok seviyor. ben ve kız kuzenim ondan nefret ediyoruz
Kanıtlayamayız kii annemde bunun yüzünden öldü. hastanede bunun yüzünden kavga çıktı reffakatçiydim odadan attırdım annem felç geçirdi profesör beni odasından kovdu
her şey menfaat olmış bu devirde o kadında parayla herkesin dilini kesmiş resmen ya gerçekten bi aklo başında siz varsınız asıl saygı görmesi gerekende sizmişsiniz oysaki
Kimse bans şahiylik yapmaz kimse beni savunmuyor uğraşmamak için. arkamda duran kimse yok
Ne olursa olsun doğru olan senmişsin er ya da geç yanına kalmaz onun
Allah rahmet eylesin, annene bile mani olmış bu kadın nasıl sakin kalabiliyorsun gerçekten git döv yani başka çare bırakmamış sana
Evet anne tarafım hep akraba evliliği olduğu için bi tane insan bulamazsın hepsi maymundan ili dk sonra doğanlar.. hrpdi hayvanımsı bişeyy
Çok şey geliyor aklıma ama hapiste yatmak istemiyorum onun yüzünden
Ayy gercekten birisinin bu kadının hakkını vrrmedi lazım gece gece ben bike aşırı sınır oldum
allah razı olsun teşekkür ederim beni anladığın için🙏🏻
boş ver. Allah var
Kız zaten değmez onun gibilere kendini boşuna harcamoş olursun iki tokat vur daha ilerye gitme bide yorumlarda biris demişya fake hesptan yaz banada çok akıllıca geldi hem bir kanıtınız olur olasi bi durumda hemde o rezil olur
Rica ederm ne demek🩵
Ya para yedirdiği ailesi onu biriyle üstüste görse yine bana inanmaz yine onu savunur valla bak anne tarafım çok sıkıntıdır. o yüzden sana da akrabalarına mesafeli ol. hiç ama hiçbirşeyimi anlatmaaa. ASLA
Kesinlikle ya aşrı haklısın ınsan akrabalarina bile guvenemyo artık zaten
Sana tavsiyem haladır teyzedir yengedir kuzendir asla hiçbişeyini bilmesinler
Sana katılıyorumm hiç kimseye biseyimi anlatmuitoum bu dediklerinden sonrada tetiklendimm ya anlatmamda istesem teşekur ederimm
sevgilini teyzenin yanına getirme
Götürmüyorum 1 yıl önce kavga ettik hala hala instagramda o görsün diye şekilden şekşe giriyor herkese açık gizlilik. hweyerden engellediğim halde fare gibi gizliden bi açık görüp ikimizide takip ediyor ve beni taklit ediyor
Arasında kaç yaş fark var Allah bilir
O 50 yaşında sevgilim 36 yaşında
Çüşş yahu
Karı bana ve sevgilime takık. ondan önceki sevgilime de göz koymuştu ayırdı bizi evlenemedik
Böyle teyze düşman başına
Amin. ama Allah da yanına koymasın onun. bi de onda ne bitmez tükenmezliktir nasıl bi enerjidir nasıl kafaya takış vazgeçmeyiş pes etmeyiştir anlayamıyorum kiii
Neyine güveniyor kii
İnanılmaz vallahi normalde amcalar yengeler falan düşman olur da böylesi tuhaf geldi bana da
Sen olsan napardın
Asla yan yana getirtmezdim sen de öyle yap
Yan tana getirmiyorum ki. artık sosyal medyadan yapıyor
Aman aman, engelle.
Engelli heryerden nerden götüyosa dakikasında gününde haftasunda yaptığımı tapıyor taklit ediyor. gizli hesabım, takioçi temizliğği de yaptım, nerden haber alıp görüyor beni
Düşün onu tanıyanları bile engelledim o kadar yani
Valla ben de anlayamadım
Götürme oraya
Götürmüyorum 1 yıl önce kavga ettik hala hala instagramda o görsün diye şekilden şekşe giriyor herkese açık gizlilik. hweyerden engellediğim halde fare gibi gizliden bi açık görüp ikimizide takip ediyor ve beni taklit ediyor
Teyzen dul mu
kaç yaşında teyzen
50 sevgilimse 36
sapık mı teyzen azmış ım
Bilmiyorum ben bildim bileli bu böyleee
afedersin ama kendini becerttirmek istiyor seni kıskanıyor belli ki önemli olan sevgilin farkında mı ne diyor
Farkında ve yüz vermiyor
Ona rağmen hiç hiç bıkmıyor dikkatini çekmek için her şey yapıyor
birini bul ona başından gider
Birlikte olduğu birileri hep vardı onlar varken bile derdi benim sevgilim. vazgeçmiyor nolursa olsun anlatabiliyormuyum
onun derdi senin sevgilin değilde seni mutsuz kılmak olabilir mi
Peki neden? neden bir insan kendi hayatına bakmayıpta birini mutsuz kılmaya hayatını adar
kıskançlık, hasetlik adını ney koyabilirsen fazlasıyla sıkıntılı belli ki
Öyle bir üste çıkmıştı ki kendini savunurlen ben bile sevgilimden ve kendinden şüphe etmiştim.. neyse sonra şunu öğrendim kız kuzenimin ağzından. kuzenim 17 yaşında lisedeydi. ergen kızkuzenimin ergen sevgilisiyle yatmış.
amaç cinsellik değil ki orada, onun elinde kini alma iç güdüsü, senin sevgilinle olsun ertesi gün yüzüne bakmaz, ya da seögilin ile ayrıl yine aynı şekilde
Yanlışlıkla sana yazdım pardon
Bi arkadaşa anlatıyodum hikayenin devamını sana yazdım onu diyorum
Başkasının elindeki,, insan ailesinden bitinin elindekine böyle kafa takar mıı li
yok önemli değil
Yapar mı bunu
yapar daha önce yapmışta zaten, fake hesap aç mesaj at gör sende
Nasıl bi fake hesap kimin adına
Ne diyim
sevgilinin adına tabiki, sohbet et onu begendiğini falan söyle