9 yıldır beraberliğim var, sürekli ayrılıp barıştım, sürekli 200 geçmiştir, hepsinde geri döndüm denedim, bağlılık yaşıyorum, sevgi olmadığını biliyorum ama bildiğin bağımlıyım ona, aldattığını biliyorum ama takip etme gereği duyuyorum, elimde değil, iş yerinin kamerasından her yerden izliyorum, o beni kandırıyor, ikna kabiliyeti süper, ben bırakıyorum 2 3 hafta geçiyor, unutuyorum yaptıklarını geri dönüyorum, dönmekse arayıp sormuyorum, sadece engeli kaldırıyorum o koşarak geliyor, ben ona bağlanmışım, nasıl kurtulacağım yalvarıyorum yardım edin, ne uyku uyuyorum ne yemek yiyorum, hiçbir şey yapamıyorum, elimde olan bir şey değil, kendimi tutamıyorum, önleyemiyorum, gerçekten yaşamadan anlaşılacak bir durum değil, ne yapacağım, her şeyi denedim
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu durum gerçekten çok zor ve yıpratıcıymış. 🥺 Seni çok iyi anlıyorum, bu bağlılık hissi bambaşka bir şey ve atlatması zor görünüyor. Ama önce kendini ve iyi oluşunu düşünmelisin, sen çok değerlisin! 💕 Belki profesyonel bir destek almak bu döngüyü kırmana yardımcı olabilir. Kendine odaklanmak ve seni gerçekten hak eden birine yer açmak için bir adım atmaya ne dersin? Senin için en doğrusu ne olur sence?