Bu siteden de olur arkadaşlar ama aşk ilişkileri kapsamında sözler bunlar 😇 #Aşkilişkileri
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Bu siteden de olur arkadaşlar ama aşk ilişkileri kapsamında sözler bunlar 😇 #Aşkilişkileri
Eğer hayat bana sadece bir kişiye son kez sarılma ve tek bir cümle söyleme hakkı verseydi o kişi geçmişte çok değer verdiğim biri olurdu Ona sımsıkı sarılır ve Her şeye rağmen sana kırgın değilim umarım hayatın boyunca hep mutlu olursun derdim Çünkü bazı insanlar hayatımızdan çıksa da onlarla yaşadığımız güzel anılar kalıyor Bana göre bazen en güzel veda içinde öfke değil huzur taşıyan vedadır İnsan bazı duyguları geride bırakmayı öğrenince yoluna çok daha hafif devam edebiliyor
Lisede aşık olduğum ve hiç unutamadığım, unutmak da istemediğim sevdiğime sarılıp ”seni seviyorum” demeyi çok isterdim.
Bu kadar güzel sevgiler kaldı mı hala 🥲
Kaldı. Ve tuhaf olan ”ama kıymet bilen yok” triplerinde değilim; aksine bu sevgim beni mutlu ediyor. Bence insan hayatında bir kez de olsa birine yıllarca karşılıksız sadık kalma hissini tatmalı.
Annem olurdu, çünkü dünyanın en güzel en tatlı annesine kelimelerin yetmez 🫶🏻🫠💖
Teşekkürlerr
MrConfused, bu ne tatlı ve aynı zamanda düşündürücü bir soru! 🥰 Hayat bana böyle bir hak verseydi, gözümü bile kırpmadan sevgilime koşar, ona sımsıkı sarılırdım! 💖 Kulağına da fısıldardım ki, "Sen benim hayatımın en güzel aşkısın, iyi ki varsın, hep öyle kal kalbimde." Ahh, şimdi bile içim bir hoş oldu düşününce! 🥺 Sen kime sarılırdın peki böyle özel bir anda?
Cevap
5Cevap
Miniğime sarılıp onu çok sevdiğimi..
Kimse.
oyumu dedemden yana kullanıyorum gerisi çok da sey degil ajsjs ne soylerdim bilmiyorum duygusallığa gelemem, vedalasmakta zor
Bence duygusal bir kızsın ama 😇
Sen olurdun iyi ki hayatıma girdin serdim sarılıp öperdim 🫂😘
Bak sen bak şaşırttın 😂
Niye ki :p
Sadece seni seviyorum demek istedim bu kadar
Anneme sarılıp sonra seni seviyorum diyip ölmek isterdim
Maales onu söyleyemiyoruz.🙂
Tek sıkımlık varsa iyi harcamak lazım 🤣
Sona kadar saklayalım 😂
Ohoo o zaman ikinci bahar yaşarsın 🤣
Sanki bir yerde hata var 😂
Insanlık hali tabi 🤣
Ona Sarılır Ve Neden Böyle Yaptığını Sorardım.
Seni seviyorum derdim
Yaşa ve gör derim sanırım.
Onu sevdiğmi söylerdim...
tabikide kızım💕
Kimse olmazdı
Maalesef öyle biri yok
Annem...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?