40 yaşındaki boşanmış bir kadın neden flörtlerini ne bitirebiliyor ne de evlilik aşamasına getirebiliyor?

Bir kız arkadaşım var, 40 yaşında boşanmış. Bir yıl içinde 4 erkekle görüştü ama hiçbiriyle tam başlamadı, tam bitiremedi. 4'üyle de ara ara mesajlaşıyor. Her tartışmada bitiriyor ama ertesi gün ya da bir hafta sonra tekrar yazışıyor. Bu kadının derdi ne yahu? Hiçbiriyle evlilik aşamasına gelemiyor ama tam bağı da koparamıyor?

Güncellemeler
9 gü
İki kızı var ikiside küçük. görüştüğü adamlar da boşanmış çocuklu adamlar. ilk başta erkeklere sıkıntı buluyordum ama arkadaşım da normal değil sanırım. üzülüp üzülüp beni arıyor konuşuyoruz bitiricem diyor ertesi gün yine konuşmaya başladık diye bana anlatıyor. her ayrılıp barışmalarda aynı şeyleri konuşmaktan sıkıldım. o neden kısır döngüde dolanıp duruyor samimi arkadaşım olduğu için yeter de diyemiyorum resmen Çin işkencesi olmaya başladı.:(((
Güncellemeler
9 gü
Boşandığının devresi yılı bu hale geldi kadın. keşke boşanmasaydı. millet ilişkilerinizi en fazla bir ya da iki kere anlatın fazla dert dinlemek içimizi şişiriyor ya. napıcam ben bu kadınla :((( bıktım Vala.
40 yaşındaki boşanmış bir kadın neden flörtlerini ne bitirebiliyor ne de evlilik aşamasına getirebiliyor?