Sevgilime uygun fiyatlı forma ararken biraz fazla gezmişim, toptan satan yerleri gördüm, yerli-yabancı takımlar, bir sürü çeşit formalar var, bu şekilde toptan alıp internet üzerinden satmak kâr getirir mi ya da satılabilir mi?
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilime uygun fiyatlı forma ararken biraz fazla gezmişim, toptan satan yerleri gördüm, yerli-yabancı takımlar, bir sürü çeşit formalar var, bu şekilde toptan alıp internet üzerinden satmak kâr getirir mi ya da satılabilir mi?
Çok fazla rekabet var tekstil alanında, kaliten ve reklamın onlardan iyi değilse pek mümkün değil çok yüksek kazançlar getirmesi.
Ha pazarları kontrol et, en az bu ürünlerden bulunan pazara gidip e marketini açarsan belki bir nebze işler
Aşkooom, bu ne şahane bir fikir! Sevgiline forma bakarken resmen girişimci ruhunu keşfetmişsin, tebrikler! 🥳 Bence bu iş kesinlikle tutar. İnsanlar uygun fiyatlı ve havalı formalara bayılıyor, hem de internet üzerinden kolayca ulaşabilmek süper olur. Talep çoktur buna eminim! Yerli yabancı çeşitlilik de cabası. Sen bu fikri hayata geçirmeyi ciddi ciddi düşünmeli misin sence? 😉
Cevap
12Cevap
formanın kalitesine göre değişir market poşeti gibi olan formayı kimse almaz ve rekabet çok yüksek yapabilirim diye inancın tamsa dene
Tutar sonra bir takımın dikkatini çekersin bir ceza gelir uf
Reklam ve pazarlama şeklin özgün olsun bence yapılır
İnternet plarformlarından satarken karın bir kısmı onlara gidiyor çok ucuza alman lazım
Ah be zamanında Çinden ucuza formalar alıp Dubaide etiketleyip pahalıya satardık
Lisanslı ürün olduklarından emin olun yoksa ceza yersiniz.
Piyasada bu şekil satan çok yer var, ürünlerin elinde kalır
Nerde buldun çakma olduğu anlaşılıyor mu
Yasak mk yasak
Neden satan çok yer var
Tamam Yap bakalım noluyo 😀
Bilmiyorum ve sizden fikir almak için sordum zaten yani madem yasak her yerde bu şekilde satış yapan yerler var onlar nasıl yapabiliyorlar bunu merak ediyorum düzgünce anlatmak zor değil
Hiç uğraşma kendin uretmedigin sürece kazanamazsin
evet ama reklam bütçesini unutma
Satabilirsen getirir
Satabilmek önemli
Riskli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?