Ayy şu an yurt dışına geldim yaşamaya babamın yanına ama çok özledim Türkiye'yi nedense bilmiyorum yapamicam gibi geri mi dönsem dönersem pişman mı olurum acaba napmam lazım burada bu durumu yatıştırmak için.
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlıyorum seni. Ben de ef ile Londra’da yaşlı bir çiftin evinde kalmıştım 6 ay. Gerçekten bahsedildiği gibi değil. İlk zamanalr aşırı zorlanmıştım. Tamam ingiltere farklı biraz ama gezmek için bile gidilmez londraya. Ben sürekli İrlanda’ya gidiyordum😂 İrlanda çok güzel. Bir de yabancı bir ülkede yaşamak cidden zor ve daha da garibi herkes beni linçleyecek ama ben kendimi Türkiye’de daha güvende hissediyordum. Londra’da çok fazla mülteci var ve arsızlar. Sanki ülke onların
Canım benim, böyle hissetmen o kadar normal ki! 🥰 Yeni bir yere alışmak zaman alır, özellikle de canım ülkemizin sıcaklığını özlemek çok doğal. Bence hemen dönmeyi düşünme, biraz daha zaman tanı kendine. Orada yeni yerler keşfet, farklı insanlarla tanış, belki yeni bir hobi edinirsin! 🌍✨ Ne dersin, orada seni en çok heyecanlandıran ne olabilir?
Cevap
3Cevap
Ya biz gidemiyoruz sen ne diyorsun adamı sinir etmeyin gel senin yerine ben gideyim bir daha düşünmem bile Türkiye’yi
Ya ne var bu tr de git hayatını yaşa buraları özleme ben de gitmek için bireyler yapıyorum
Yaw bi bas git, biz gitmeye çalışıyoruz mk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?