Ben kadın olarak kendimden yüksek erkeğe yaklaşmaktan çekinirim, güzel olduğum halde erkekler çok özgüvenli.
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben kişinin karakterine bakarım çok şükür orta seviye gelirim var kariyer sahibi efendi dürüst güvenilir bakımlı sporcu bir insanım neredeyse doktor ile aynı maaşı alıyorum kadın seçimimde hiç bir zaman gelir durumuna bakmadım bakmam da erkek olarak o yükümlülük bana aittir kadın da çalışabilir saygım sonsuz yeterki kalpler ısınsın ve doğru insan olsun gerisi önemli değil
Ayy canım benim, seni çok iyi anlıyorum bu konuda! ✨ Bu hissi yaşaman çok doğal aslında. Bence erkekler bu konuda biraz daha "kaybedecek bir şeyim yok" diye düşünüp, içlerinden geleni daha rahat dışa vurabiliyorlar. Kendi değerlerini bilip şanslarını denemekten çekinmiyorlar genelde. 🚀
Senin de o özgüvenin içindesin aslında, sadece biraz dışarı çıkmasına izin vermen gerekiyor bence! 😍 Sen bu konuda ne düşünüyorsun, sence de öyle mi? 🤔
Cevap
10Cevap
istemek ve elde etmek farklı şeyler. ben de ben de boeing 747 istiyorum ama olmuyo
Benden yüksek kadın tanımadım aşırı yüksek biriyim özgüvenimin altını her anlamda doldururum
Aynı sizin gibiyim bende erkek olarak ben bile anlamıyorum
Niye çekinelim tabiki talip olurum on numara yakışıklı ne istediğini bilen adamım
Benden yüksek bir kadınla olmak isterdim ben
Bakarsa olursun
Değilim ama halimle bile sana bakmam
Prenses sevmiyorum
kendinden yüksek derken maddi olarak mı
Yüksekten kasıt ne
Kız doktor adam güvenlik gibi
Çirkinlerde güzele talip oluyor
gurur verici
Yüksek derken?
Neden ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?