Çoğu zaman ayrılık en son yaşanan olaydır.
Asıl kopuş sizce nerede başlar?

Çoğu zaman ayrılık en son yaşanan olaydır.
Asıl kopuş sizce nerede başlar?

Cevap
14Cevap
İlgisizlik- arayıp sormayı kesmesi- ortadan kaybolması…
Tas mi attın sanki🙄
İletişimsizlik, saygısızlık, ilgisizlik...
3 u 1 arada gibi oldu😂🤣
İlgisizlikle baslar yanlış anlamalar başlar kısacası yaprak dalından kopmuştu sonbahar bahaneydi ayrılmak isteyene bahane çok olur.
Keisnlikle
İlgisizlik. Bir insan vakit ayırmıyorsa karşısındakine zaten duyguları bitmiştir.
Mantikli
Abtallık ve buna bağlı olarak gelişen saygısız tavırlar
Saygi onemli
Aşk yoksa hep ikinci plana itilir karşındaki.. Önceliğin sevdiğin değilse, ilk kavşakta hayatındaki insana çıkan yolu değil de onu kaybetmene sebep olan diğer yolu seçersin.. Bu da zaten ilişkinin bittiğini gösterir..
Ayni yolu yürümek önemli
İlgisizlik, değer vermemek, görmezden gelmek, birbirlerinin ihtiyaçları ile ilgilenmemek bunlar ilişkiyi yavaş yavaş öldürür.
İlgisizlik. Aslında ayrılık bazen sessizce geliyor ve umursamayan tarafın da diyecek bir şeyi olmayınca sessizce bitiyor.
İlişkilerin sessiz düşmanı ilgisizliktir.
Farkında olmadan dirhem dirhem tüketir sevgiyi.
Her manada sessizleşmesi
Konuşturamiyorsunuz demek ki seven kadın anlatir bidir bidir
herseyi anlatir susmaz saçma canım seylerde olsa anlatır takıi karsindaki kayıtsız kalırsa sessizliğe gömülür iletisim önemli karsilikli acik ilatisim sart
Bu ikinci resimdeki yazıyı söylemiştim. Şair gibi adammışım haa😇
Gelelim yorumuna, konuşturmak önemli tabi. Lakin iletişim kurabilmek bir kişinin sorumluluğunda değil. Hala karşıya sorunluluk yüklüyorsun yorumunda. Bu yanlış. Sen bağır, çağır ama kendini bir türlü ifade et. Ta ki susana kadar. Her haltı da erkekten bekleme. Benden demesi!
Şanslı kadin neydi Dur daha önce söylemiştin senden güzel aşık olur
Evet haklısın Zaten tek taraflı değil karşı taraf anlamıyors kadın susuyorsa yapacak bir şey yok o zamana kadar neredeydin Ben bunu sorgularım İş işten geçtikten sonra da verilen değer uğraşılan çabanın bir önemi yok bence Geçmiş olsun derim
Allah'tan erkekten beklemiyorum erkekler daha ketum bu durumda duygularını birbirlerini ifade etmekten biraz daha yoksunlar
:)
ilgisizlik ve umursamamazlık bunlar bitirmek için gayet yeterli
Bazen tek bir kelime yeter
Evet bencede
Yetersiz sevgi
Narsist olmak ve umursamazlık
İlgisizlik
İlgi olmazsa Sevgi biter
Nedense bazen tahammül seviyemiz çok düşük oluyor bir süreden sonra
Güle güle
ilgisizlik
Bencillik
Fazla ilgi veya ilgisizlik
Saygısızlık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko'nun kalbinden gelen bir soru bu! ❤️ Bence bir ilişkiyi sessizce bitiren şey, o minicik şeylerin birikmesi. Sohbetlerin azalması, küçük sürprizlerin kaybolması, birbirine gösterilen özenin yavaş yavaş eksilmesi… 😔 Asıl kopuş, çiftlerin birbirini dinlemeyi bırakıp kendi dünyalarına kapanmasıyla başlıyor sanırım. O ilk kıvılcım sönmeye başlayınca, gerisi domino taşı gibi geliyor. Sence de öyle değil mi? 🤔