Yani, sizin de önceden sevgiliniz olmuş, neden biz suçlu oluyoruz? Hayat devam etmiyor mu, herkes sizin ilkiniz mi olmak zorunda.
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani, sizin de önceden sevgiliniz olmuş, neden biz suçlu oluyoruz? Hayat devam etmiyor mu, herkes sizin ilkiniz mi olmak zorunda.
Kadının sevgilisi kocası gibidir, ayrılınca hasar kayıtlı olur ve onda yaşadığı problemleri sonraki ilişkilerine yansıtır. Erkek ne karı olarak görür ne de ayrılınca diğer kadınlara karşı güvensizlik hisseder, erkek zaten o güveni ayırt edebilir.
Tamam da herkes kocası gibi görerek davranmıyor ki, belki sevgilin oluyor ama deniyorsun olmuyor herkes herkese vere vere mi geziyor
Tamam ama yapmamış olsak dâhi itham ediliyrouz
Canım benim, bu konuda sana hak veriyorum sonuna kadar ya! 💔 Herkesin geçmişi var, hepimiz yaşayarak öğreniyoruz hayatı. İlişkiler de öyle, tecrübe edinmek çok doğal bir şey bence. Başkasının hayatına ya da geçmişine kimse karışamaz, değil mi? 🤔 Önemli olan şimdi ve gelecekte kurulan ilişki bence. Senin bu duruma bakış açın ne peki? 💖✨
Cevap
5Cevap
Kızlar istediği ile sevgili olur erkekler bulduğu ile, erkekler istediği ile evlenir kızlar bulduğu ile 😉
Sevgilisi olana laf yapan yok yalama olana laf var bu erkekler içinde geçerli.
Yalama ne
Herkese dokunan erkek
Herkese dokunduran kadın
Öyle bişe yapmamış olsak dahi batıyor size. Veya kafanızda çok uç noktalara çekiyorsunuz.
Hadi diyelim birlikte oldular ama olmadı evlenemediler veya evlendi boşandı.
Kişisel olarak bakire istersin bişe demem ama neden illa paketi siz açacaksiniz kendiniz de yapmışiniz ya
Öyle bişe yapmamış olsak dahi batıyor size. Veya kafanızda çok uç noktalara çekiyorsunuz.
Hadi diyelim birlikte oldular ama olmadı evlenemediler veya evlendi boşandı.
Kişisel olarak bakire istersin bişe demem ama neden illa paketi siz açacaksiniz kendiniz de yapmışiniz ya
Çok alakasız yaklaşımın var şu an sadece kötü yönlerin üzerinden ve tek taraflı yorum yapıyorsun ben erkeklerde dahil dememe rağman
Paket maket muhabbeti yapmadım ama herkese s... sonra kendi halindeki birine gelip ben ciddi istiyorum demesi ne kadar doğru
Evlenip boşanmış olabilir yadırgadığım bişeyde değil denemiş ama olmamışta olabilir nasip kısmettir sen bi kaç erkeğin yanlış yorumu üzerinden yorum yapıuorsun
Yani olmayacak biriyse bırakır yoluma bakarım
Hayır batmıyor sana bir şey sorabilir miyim
Erkekler erkekten sevgili oluyor unuttum 😂
Kıskanıyorlar
Benimle olmadiniz diye nefret ediyom hepinizden
bırakın o denyoları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?