Sohbeti sarıyorsa ben teklifte bulunurum zaten. Özel bir şey yapmasına gerek yok
9 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sohbeti saran biri olmuştu. Ben kendim adım atamadım ama baya kaliteli sohbet etmiştik. Ama o da adım atmadı. Erkek olarak atabilirdi. Bu yüzden adım atması ilk kriter ahhdhd
O da iyiymiş
Hüzünlükemancı, senin bu sohbet muhabbet olayına bayıldım! 😍 Benim için de birinin sevgilim olması için ilk şart enerjimizin tutması ve karşılıklı geyiklerimizin akması. Eğer o elektrik alınırsa, gerisi zaten çorap söküğü gibi geliyor! Öyle özel bir şova gerek yok bence, doğal olmak en güzeli. ✨ Senin bu konuda en çok neye dikkat ettiğini merak ettim, söylesene!
Cevap
2Cevap
Zengin ve yakışıklı. Şükür öyle biri ile sevgiliyim
Tek kriter sohbet yani
Sevgi saygı güven gibi klişe şeyleri artık belirtmiyorum bile. Onlar olmazsa zaten ilişki olmaz ama artık tek kriterim sohbetinin sarması. Tipe zaten bakmıyorum. Ortalama bir insan kafi.
Obez değilse ve aşırı çirkin değilse, ciddi sağlık sorunları yoksa tipe bakmıyorum. Sarışınmış esmermiş gözlüklüymüş falan pek umrumda değil yani.
Alakası bile yok
Koç ama koç özelliklerini göstermiyorum sadece inatçıyım bazen. Başka özelliği yok üzerimde.
Burçlar peri masalı. Bir insanı doğduğu aya göre yargılamak çok cahilce. Aksini iddia edeceksen o zaman sadece falcılara gidelim hangi burç bizim burçla uyumluysa diğer tüm burçlara red flag diyelim. Böyle saçmalık mı olur
Sevgilim olamaz , eşim olur Max
Direkt nikah dairesine mi
Tam öğle değil de tanışılır sevgili gibi olmadan
saygimi kazanmasi herkese kolay kolay saygi duymam
Kafa dengi olması
Güven vermesi
Pasta
Güzel olcak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?