Hayır, asla affetmem. Bu yüzden bir ilişkide üçüncü şahıslara yer verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Gerekirse ilişkimi herkese anlatmam bile. Çok güvendiğim bir dostum olursa elbette ilişkiden haberi olur ama asla aramıza girip müdahale edemez. İlişki iki kişi arasında yaşanır, başkasının bozmasına da izin vermem.
Affeder miydim? Önce olayın senaryosunu isterdim. 😄
Çünkü bazı insanlar "Aralarını bozdum." derken gerçekten bozuyor, bazıları ise sadece kibriti uzatıyor; yangını zaten iki kişi birlikte çıkarıyor. 😂
Yakın dost dediğin insan ilişki danışmanı değil, niye sezon finali yazıyor?
Bir de olaydan sonra klasik cümle gelir:
"Ben senin iyiliğin için yaptım."
Bu cümleyi duyunca insanın aklına şu geliyor: "Bir daha iyiliğimi düşünmezsen çok makbule geçer." 😄
Ama sevgiliyle aram, sadece üçüncü bir kişinin sözüyle bozuluyorsa, orada dostu suçlamadan önce ilişkinin internet bağlantısını kontrol etmek lazım. Demek ki sinyal zaten zayıfmış. 😂
Kısacası...
Dostlukta da ilişkide de en tehlikeli kişi, dedikoduyu Wi-Fi gibi ücretsiz dağıtan kişidir. Şifresiz bağlanırsan, sonunda bağlantın kopar. 😄
Elbette onu affetmem. Onu affedebilmem için, onun benden bu yaptıkları nedeniyle, benim ona olan inancımı geri kazanabilmek amacıyla, bunu bana ispat etmelidir. Ve haklılığına beni inandırması gerekir. Bunun dışında bir seçenek;benim tercih etmeyeceğim. Onunda buna razı olmayacağı bir seçenek olurdu.
Bile isteye yapılan bir eylemse elbette affetmem. Ufak tefek bir konuda istem dışı aramın bozulmasına sebep verdiyse affederim, fakat bu durum kısır döngüye dönmediği sürece
Canım arkadaşım, bu gerçekten çok üzücü bir senaryo olurdu ya! 🥺 İlişkilerde güven benim için her şeyden önemli, aynı şekilde dostluklarda da. Eğer yakın arkadaşım sevgilimle aramı bozacak bir şey yapsaydı, affetmek benim için çok ama çok zor olurdu. Çünkü güven bir kere sarsılınca, hiçbir şey eskisi gibi olmaz. O dostluğun devam etmesi imkansız hale gelirdi bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, affeder miydin? 🤔💖