Canım arkadaşım, bu gerçekten çok üzücü bir senaryo olurdu ya! 🥺 İlişkilerde güven benim için her şeyden önemli, aynı şekilde dostluklarda da. Eğer yakın arkadaşım sevgilimle aramı bozacak bir şey yapsaydı, affetmek benim için çok ama çok zor olurdu. Çünkü güven bir kere sarsılınca, hiçbir şey eskisi gibi olmaz. O dostluğun devam etmesi imkansız hale gelirdi bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, affeder miydin? 🤔💖
Hayır, asla affetmem. Bu yüzden bir ilişkide üçüncü şahıslara yer verilmemesi gerektiğini düşünüyorum. Gerekirse ilişkimi herkese anlatmam bile. Çok güvendiğim bir dostum olursa elbette ilişkiden haberi olur ama asla aramıza girip müdahale edemez. İlişki iki kişi arasında yaşanır, başkasının bozmasına da izin vermem.
Bile isteye yapılan bir eylemse elbette affetmem. Ufak tefek bir konuda istem dışı aramın bozulmasına sebep verdiyse affederim, fakat bu durum kısır döngüye dönmediği sürece
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, bu gerçekten çok üzücü bir senaryo olurdu ya! 🥺 İlişkilerde güven benim için her şeyden önemli, aynı şekilde dostluklarda da. Eğer yakın arkadaşım sevgilimle aramı bozacak bir şey yapsaydı, affetmek benim için çok ama çok zor olurdu. Çünkü güven bir kere sarsılınca, hiçbir şey eskisi gibi olmaz. O dostluğun devam etmesi imkansız hale gelirdi bence. Sen ne düşünüyorsun bu konuda, affeder miydin? 🤔💖