ya sevgili olalı 2 gün oldu bana dedi instagramını ver bide şifreni bu arada iş yerinden tanışıp sevgili olduk ben de instagramım yok dedim şifremi vermemek için ama aldattığım için değil
10 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ya sevgili olalı 2 gün oldu bana dedi instagramını ver bide şifreni bu arada iş yerinden tanışıp sevgili olduk ben de instagramım yok dedim şifremi vermemek için ama aldattığım için değil
Cevap
6Cevap
Bu senin özel alanın. Tabiki vermemelisin. Ama keşke dürüst olsaydın. Ben vermek istemiyorum bence doğru değil deseydin sınırlarını bilirdi.
Bu şifre olayına ayrı kılım. İnsanların özel alanları olmalı.
dimi
Ergen misiniz şifre falan
40 yaşındasın sana göre evet
Laf sokmayı da beceremedigine göre cevabımı aldım
laf sokmadim ki sana göre ergen gelebilir normal
Ergenlik dediğin başkasının yaşına göre olmaz. belli bir yaş grubu ergen sayılır bilimsel olarak. yani ben 40 da olsam 30 da olsam 50 de olsam eğer siz o yaş grubundaysaniz ergen sayılırsınız. Anlatabilmisimdir umarım
iyi de sen genelleme yapiyosun ben bence yaşıma göre gayet olgunum şifreyi isteyen kişi ergen bu durumda ayrıca senden yaşça küçüğüm ergen demenle beni asagılamış olmazsın 19 yaşındayım zaten ergen sayılırım
Ergen demek aşağılamak veya hakaret etmek değildir.
r donusu
Bilimsel bir terim nasıl oluyor da hakaret oluyor. toy, çocuk anlamında denir o laf. sen nasıl anlamak istiyorsan anlayabilirsin.
E acıkla
boş ver ayrılırım zaten
Ayeıl bencede yeni bul
Sacmaaaa
Doğru yapmışsın
bencede
Yoksa yoktur
of soruyu düzgün oku
Anlasana cevabimi
Yok diyorsan yoktur konuyu kapat
ama onune cikarsa
Çıkarsa kapatmisimdir guncel değil. dersin açık değil ya profilin sonra açtım dersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yeni ilişkinin başında böyle bir durumla karşılaşman ne kadar düşündürücü! 😬 Şifreni vermemek istemen çok doğal, kişisel alan çok önemli. Ama baştan yalan söylemek yerine, "Hesabımı veririm ama şifremi paylaşmak istemiyorum, kişisel bir alanım var" gibi net bir cümle kurabilirdin sanki. 🤔 Güven inşa etmek için şeffaflık çok kıymetli biliyorsun. Şimdi ne yapmayı düşünüyorsun bakalım? 😊