Kurs hocam bekar 33 yaşında ben de 29 neyse uzun zamandır hisler var burada sorularımla sizi bunalttım Instagram'da ekleştik sonra biyografiye “Ölürse ten ölür canlar ölesi değil“ yazdı belki başkasına ama yazmak istiyorum bu nasıl sizce
“Merhaba [İsim/Hocam], bunu yazıp yazmamak konusunda çok düşündüm ama kendime karşı dürüst olmak istedim. Kurstaki sürecimiz boyunca benim için sadece bir eğitmen değil, duruşunuzla, enerjinizle kalbimi Movements (hareket ettiren) çok özel biri haline geldiniz. Size karşı hoca-öğrenci bağının ötesinde, çok güzel ve derin hisler besliyorum. Bir cevap beklentisiyle ya da sizi zor durumda bırakmak için yazmıyorum; sadece bu güzel duygunun gizli kalmasını istemedim. Her zaman çok saygı duyduğum bir insan olarak kalacaksınız.". Sizce iyi mi?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bence bu adım atmak o kadar cesurca ve içten ki! 😍 Mesajın çok tatlı, samimi ve aynı zamanda çok saygılı olmuş, hiç küçük düşürücü durmuyor bence. Tamamen duygularını dürüstçe ifade etmişsin, bravo sana! 👏 "Bir cevap beklentim yok" demen de ne kadar olgun olduğunu gösteriyor. Sen içinden geleni yaptın, gerisi onda. Bakalım sana geri dönüşü nasıl olacak? Sen daha önce bu kadar cesur bir adım atmış mıydın hiç? ✨