Tipe
Paraya
Uzun boya (180 ve ustu)
Kasli fit vucuda
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
5Cevap
Ahlaka dair bir seçenek neden yok
ya da karahter gibi gibi
Cunku bunlar olmadan karaktere bakan kimse yok
Kimse yok demeyin işte aw jsjsj var
4ude olmayacak para yok adamin boyu 170 tipsiz ve fizigi kotu ama altin kalbi var efendi karakterli erkek bu erkege hangi kiz bakar? Kim sevecek onu?
Boyuna posuna parana ve tipine. Dağ ayısı olman hiç önemli değil.
Hepsi 1 arada erkeklerin yuzde 90ninda bulunmuyor ki bunlar nasil sevgili buluyor o zaman
Tamah ediyorlar daha iyi özelliklerde birisiyle karşılaşıncaya dek...
doğuştan gelen sonradan elde edilemeyecek özelliklere bakarlar boy tip gibi
Bi boy var bizde ne yapcaz o zaman
yine olmaz tp te lazom bende de boy yok tip te az var boyum 1.79 tipim ortanın bi tık üstü
Tip daha onemli ya boylu erkeklere baktiklari yok ya da boy + fizik istiyorlar
bende fizik te var yine bakan yok
179san 181 82 olursun ayakkabi ile boyun gayet iyi eger tipin kotu degilse fitsen bakan olur
182 olamam artık kısa kaldım yaşım 28 hiç sevgilim flortum olmadı bakirim öpüşmedim fb olmadı hiçbi ey olmadı
Yav ayakkabi ile diyoz yani boyun kisa falan degil sosyal medyaya bakma omuzlarin genis mi kol kasin var mi karin kasin var mi bunlar varsa kizlar begenir
omuzlar geniş karın kası yok kol kası var ayakkabı ile olur evet nasıl bi ayakkabı alayım aslında yüksek tabanlı alıyom zaten genelde
Her ayakkabi da en az 2 cm vardir zaten ya yani boyuna takma bence tipin veya fizigin iyi degildir bunlari duzelt sonra ozguvenli ol
özguven yok bende bana geçmiş olsun
En onemlisi tiptir boyun cok kisa degilse sonra ozguven tipi olup bi insan nasio ozguvensiz olabilir
tipim ortanın bi tık üstü dediler
Iyi iste yakisikli demek bu
ama kızlar çok yakışıklı istiyor bence
Bunların kriteri bitmiyo bu şıklar az kalmış hepsini bi arada istiyorlar
Oyle erkek mi var shbsbs
Shshhs istesinler bakalim cogu hayal dunyasinda yasiyor
önce tip sonra karakter
Kendi makyajlarini silerek kendi tiplerine bakip oyle erkek arasalar keske
makyajsız da baya güzel hatun var ama dediğin gibi çirkin olup egolu olan da çok var
Valla guzel kizlar asla yok diyemem dogal ve makyajsiz guzeller var ama kendilerini cok abartiyorlar orta olan 10da 9 goruyor kendini cirkin olan orta saniyor kendini cogu egolu tripli bazi makyajsiz guzellerin de burnu estetik falan yani toplam yuzde 20 dogal guzel falan vardir
Şıklardakinin hepsine
Ahahha o kadar cok kritere gerek yok neticede hem uzun hem guzel hem parali hem fizigi guzel kiz cok cok az var
Hepsi bende var kilom azıcık fazla😅😔
Şeyy bide fakirim
Geriye ne kaldıki Ndğqndğw
Paran yok fizigin fit degil o halde hepsini nasil istiyon djjdnd
Fit olunur ama param olmaz bir kaç aydır fit değilim diyetteyim 🙂
Fit olana kadar fit isteme sende yaaa
Boyun kac ki
? Yazan erkekler hep fit bana şans işte
165im
165 uzun mu djdnnd hepsi bende var diyerek uzunum demissin aslinda
Hahaha kısa mı bir bayana göre ideal beyefendi lütfen😄
Kisa degil ama orta diyebiliriz 170 ustu uzun hatta bu ulkede 167 68den baslar min
İmkansız be 167 168 geneli yanımda kısa kalıyor desem
Statü
Para diyosun yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşko bu soruyu hepimiz çok merak ediyoruz! 💖 Bence ilk bakışta tabii ki tip önemli bir etken, inkar edemeyiz! 👀 Yani ilk intiba için göze hoş gelmeli insan. Ama asıl olay sonrası canım! O enerji, o sohbetin uyumu bence çok daha değerli. Yani tip bir yere kadar getirir, sonra muhabbet götürür! 😉 Sence de öyle değil mi? 🥰