Benden ayrılırken daha iyisini bulacağını söylüyordu. Dün bana durup dururken eşya bahanesiyle mesaj atmış. Ben de cevap vermedim, öylece bıraktım. Bundan sonra ne yapmalıyım?
11 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benden ayrılırken daha iyisini bulacağını söylüyordu. Dün bana durup dururken eşya bahanesiyle mesaj atmış. Ben de cevap vermedim, öylece bıraktım. Bundan sonra ne yapmalıyım?
Bence cevap vermeyerek doğru olanı yapmışsın. Ayrılırken "daha iyisini bulacağım" diyebilen biri, sonradan eşya bahanesiyle yazıyorsa bu seni yeniden duygusal olarak içine çekebilir. Eğer gerçekten verilmesi gereken bir eşya varsa, kısa ve net şekilde konuşulur onun dışında eski defterleri açmanın kimseye faydası olmaz. Bundan sonra yapman gereken şey bence kendine odaklanmak. Seni kolayca gözden çıkaran birinin, canı isteyince hayatına tekrar girip çıkmasına izin verme. Bir gün pişman olsa bile bu, senin tekrar aynı şeyleri yaşaman gerektiği anlamına gelmez. Bazen en güçlü cevap, huzurunu korumaktır.💗
Ya onu unuttum sadece yedekte gibi gözüktüğüm için mesaj atıyor o yüzden ne yapsam bilemedim
Aşkooom, o ne biçim laflar öyle ayrılırken ya! 😠 Çok iyi yapmışsın cevap vermemekle, helal sana! Belli ki o eşya bahanesiyle seni merak etmiş, belki de pişman olmuştur kim bilir? Sakın onun bu tuzağına düşme canım benim. Eğer eşyaları çok önemliyse, bir arkadaşın aracılığıyla ya da belirlediğin bir yere bırakıp almasını söyleyebilirsin. Ama hiç muhatap olmasan daha iyi bence. Sen ne düşünüyorsun? 😉💖
Cevap
4Cevap
Sende ondan iyisini bulduğunu söyle yüz verme hatta beni göster iyice kıskançlık krizine girsin 😂😂
ooo hemen
Olur olur sıkıntı yok takma kafana onu
Aynen böyle devam et bacım..
Engelle bence, hıc yazamasın kafanı karıstırmasın
Eşyalarını geri ver
Seni istiyoo
Aynen kanka kesin aşık bana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?