Sevgilim ilişkiyi düşünmek istiyorum deyip Instagram’dan kız ekliyorsa ne yapmalıyım?

Sevgilim ile aramız bozuktu, dün telefonda konuşurken sen bu ilişki için bir şeyler yapmak istiyor musun dedim, istiyorum dedi ama düşünmeye ihtiyacım var dedi ben de dedim ki, sen düşün, düşünmen bitip geri geldiğin zaman beni bıraktığın yerde bulursan konuşursun dedim ben de. Neden bir planın mı var senin dedi, orası da seni ilgilendirmez artık dedim, istediğin kadar düşünebilirsin dedim. Dedi ki düşüneceğiz dedik de bir iki hafta demedik yani belki yarın arayacağım belki diğer gün dedi sen bilirsin dedim. Dediğim gibi geldiğinde beni bıraktığın yerde bulursan açıklarsın dedim, söylersin. Sen ne düşünüyorsun bilmiyorum ama hâlâ benim sevgilimsin dedi. Sonra işte telefonu kapatalım dedik, öpüyorum seni dedi. Dedim ki sen beni öpemezsin, öpmek istiyorum dedi, isteyebilirsin dedim, öyle yine kapatırken tekrar dedi öpüyorum seni, bekle beni dedi. Ve bugün İnstagram’a baktığımda yeni dört kadın eklemiş, istikrarlı bir şekilde düşünüyor yani. Bitirmiş kafasında, beni bekletiyor herhalde anlamadım, çıldırdım görünce ama hiçbir şey yapmadım, sizce bir tepki vermeli miyim?

Sevgilim ilişkiyi düşünmek istiyorum deyip Instagram’dan kız ekliyorsa ne yapmalıyım?